Categorieën
Nieuws & weetjes

Picknicken met een bedrukte picknickmand!

21 maart is voorbij en de lente is begonnen! Dit is natuurlijk een ideaal moment om als bedrijf te gaan promoten. Met de zonnige dagen in het verschiet is men toch vrolijker en opener voor nieuwe dingen. Hier kunt u als bedrijf op inspelen. Relatiegeschenken voor in de lente zijn er natuurlijk in overvloed en het is als bedrijf lastig om de juiste relatiegeschenken voor de lente en zomer te vinden. U kunt altijd terugvallen op zonnebrillen, pennen of rugtassen maar heeft u wel eens gedacht aan het bedrukken van een picknickmand?

De voordelen van het bedrukken van een picknickmand

De gemiddelde Nederlander is een liefhebber van het Hollandse weer. Dit betekent dat wij de regen niet schuwen en als de zon komt wij hier volop van willen genieten. Wanneer het mooi weer is zie je veel mensen op straat. Of men niet gaat fietsen, wandelen of sporten, picknickmand 2personenhet liefst zijn we buiten. Wat vele Nederlanders ook doen is picknicken. Zeker als het weer wat warmer is en de maanden maart en april achter de rug zijn gaan we vaker buiten lunchen op het park. Ideaal is het dan als uw bedrukte picknickmand het middelpunt van de aandacht is op deze gezellige aangelegenheid.
U kunt ook een picknickmand bedrukken als relatiegeschenk voor uw eigen werknemers. Zoals u zelf waarschijnlijk ook wel weet is het samen lunchen op de werkvloer bevorderend voor de werksfeer en de motivatie van het personeel. Als u een bedrukte picknickmand meegeeft aan het personeel en ze eropuit stuurt het mooie weer in dan zal uw personeel dit zeker doen. Samen buiten in een parkje genieten van het mooie weer en gezellig lunchen is ideaal voor de tevredenheid onder het personeel.

Een picknickmand die u kunt laten bedrukken

Een mooi relatiegeschenk voor in de lente is dus een bedrukte picknickmand. Zintuig heeft een divers assortiment aan picknickartikelen. Al deze picknickartikelen kunt u laten bedrukken met uw eigen logo of tekst. Eén van onze bestsellers en de picknickmand die wij u adviseren is de picknickmand voor 4 personen.

Picknick mand voor 4 personen bedrukkenpicknickmand 4 [ersonen

Deze picknickmand voor 4 personen heeft een groen/witte inleg en is zeer stevig. Vanuit de buitenkant heeft de picknickmand een rieten uitstraling. De picknickmand is groot en heeft veel ruimte voor etenswaren. Deze picknickmand is inclusie groene plastic borden, vorken, messen, lepels, mokken en een groen/wit geblokte picknickdeken(1,25 x 1,25 meter). Als u ervoor kiest deze picknickmand te laten bedrukken zal de tampondruk techniek gebruik worden.

  • Afmetingen artikel: Lang 46,32 cmx Breed 32 cm x Hoog 20 cm

picknickmand 4 personnen.jpg

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s