Categorieën
Bekers & mokken

Bekers met thermische inkt zijn de nieuwe hit!

Bekers en de wondermok.Bekers met thermische inkt… Wat zijn dat? De beker met thermische inkt is terug te vinden in het assortiment van deze bekers. Op het moment dat deze bekers warm worden, bijvoorbeeld door heet water of door de zon, zal de beker van kleur en opdruk veranderen. Is dit magie en wat gebeurt er als de bekers afkoelen?

Bekers die reageren op temperatuur? Dat kan toch niet?
We leggen u graag wat meer uit over de werking van de wondermok. Er bestaan verschillende soorten inkt. De wondermok wordt bedrukt met thermische inkt. Thermische inkt reageert op hitte en temperatuurwijzigingen. Wat betekent dit voor de mok? Stel er zit nog geen thee in de beker: de beker is dan bijvoorbeeld wit met een blauwe opdruk. Nu doen wij thee in de beker. De wondermok verandert nu van opdruk en van kleur! Het is een origineel en uniek relatiegeschenk. Wees onderscheidend bij het uitkiezen van uw relatiegeschenken en kies voor de wondermok!

Wanner wij u nog steeds niet hebben overtuigd, adviseren wij u om het volgende filmpje te bekijken. 

Advertentie

2 reacties op “Bekers met thermische inkt zijn de nieuwe hit!”

Leuk idee, mok verandert als er warme drank in komt! Is helaas niet nieuw, bij de eerste of tweede Harry Potter film kon je dit soort gadgets ook al kopen: blanke beker en bij warme drank verscheen er een figuur uit de Harry Potterboeken/films.
Blijft leuk maar is niet nieuw!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s