Categorieën
Nieuws & weetjes

Het bedrukken van een koeltas, simpel en snel!

Een koeltas is natuurlijk een ideaal relatiegeschenk voor in de zomer. Vele mensen kijken echter op tegen het bedrukken van de koeltas en het presenteren van deze koeltas. Wanneer maak je gebruik van een bedrukte koeltas tijdens de promotie? Deze vraag is natuurlijk gerechtvaardigd. Een bedrukte koeltas is natuurlijk niet iets wat je zomaar even in je communicatieplan verwerkt. Er zijn echter wel degelijk marketingdoeleinden waarvoor u de bedrukte koeltas kunt gebruiken. Bekijk de voordelen van een bedrukte koeltas hier.

Een bedrukte koeltas als geschenksixpack

In de zomer schijnt de zon altijd zeer fel en stijgt de temperatuur tot boven de 20 graden
Celsius. Op deze dagen gaan vele Nederlanders op weg naar het strand of zoeken ze op een andere plek naar verkoeling. Het belangrijkste echter op een warme zomerdag is dat men blijft hydrateren en eten. Niemand wil daarbij een warm blikje cola drinken of een fles lauw water. Als organisatie of Beach club kunt u hierop inspelen door bijvoorbeeld een bedrukte six-pack koeltas met 6 blikjes koude cola aan de strandgasten mee te geven.

koelrugtasEen bedrukte koeltas is ook een ideaal geschenk voor de avonturier. U kunt namelijk ook als organisatie een koelrugzak bedrukken. Deze koelrugzakken zijn ideaal voor wandelaars en andere avontuurlijke mensen. Bent u dus op zoek naar relatiegeschenken voor de avonturier of scouting. Een koelrugzak bedrukken kan altijd!

Snelle levering bedrukte koeltassen

De meeste koeltassen die u bij Tassenman laat bedrukken hebben een snelle levering garantie. Wij garanderen dat u na goedkeuring op de drukproef uw bedrukte koeltas na 10 werkdagen bij het door u aangegeven adres is afgeleverd. Mocht u nog haast hebben bij de levering van de bedrukte koeltassen dan kunt u altijd nog een spoedaanvraag doen in overleg met onze salesafdeling.

Bedrukte koeltassen vergelijken

U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen van de bedrukte koeltassen. Hierdoor kunt u zelf onze prijs-kwaliteit verhouding ervaren. Zoals bij ons op de website is aangegeven garanderen wij de beste prijs, maar u bent altijd vrij om de koeltassen met onze concurrenten te vergelijken.

Enige opmerking

Mocht u enige op of aanmerkingen hebben over onze bedrukte koeltassen of u wilt graag een koeltas laten bedrukken. Neem dan contact met ons op via de volgende kanalen:
Mail: sales@zintuig.nl
Tel: +31(0)35-6956000

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s