webshop

Welkom bij Zintuig.nlbeste_deal_garantie

We zijn een van de snelst groeiende promotionele merchandise bedrijven in Nederland. Onze website is een van de grootste promotionele merchandise sites op het web, met een exclusief aanbod van meer dan 40.000 artikelen en uniek promotioneel materiaal in Nederland.

 

Wij voorzien elke industrie met verbazingwekkende relatiegeschenken in Nederland en ver daarbuiten . Elk product, waar dan ook … Wij verzorgen het voor u!

 

Wist u dat bedrukte promotionele producten u een reclame uiting bieden voor de lange termijn, ontvangers houden deze artikelen volgens onderzoek namelijk ongeveer 2 jaar in bezit! Van de ontvangers gebruikt 86% deze artikelen zelfs dagelijks. Daarnaast hebben deze producten een groot bereik wat te vergelijken is het radio en televisie reclame, wat de klantrelatie met uw bedrijf verbeterd, het versterkt de loyaliteit van klanten en het creëert vertrouwen in uw bedrijf!

 

Onafhankelijk onderzoek heeft duidelijk de kracht aangetoond van bedrukte relatiegeschenken, het versterkt uw merkbekendheid, naam  en de kantrelatie waardoor  er een positief intentie tot kopen ontstaat.

Met zulke sterke statistieken kunt u het zich veroorloven promotionele merchandise als onderdeel van uw reclame mix op te nemen?

Zintuig.nl staat hiervoor klaar om u te helpen met het verkrijgen van een belangrijke marktaandeel door het effectief leveren van uw verkoop boodschap; het verbeteren van uw imago en het genereren van de klant / opdrachtgever loyaliteit. Als experts in de reclameartikelen voor meer dan 15 jaar, we zijn goed gekwalificeerd om u te helpen met identificeren van uw behoeften; voldoen aan uw doelstellingen en uw verwachtingen overtreffen !

Als u niet kunt vinden wat u zoek dan helpen wij u graag met het vinden van het juiste artikel, bel 035-6956000 en een medewerker van ons klantenservice team zal u verder helpen.We hebben zeer deskundige mensen in dienst die al vele jaren ervaring hebben binnen de branche, u helpen te vinden van het juiste geschenk is ons doel!  Waarom neemt u niet een kijkje op onze klanten review pagina van de onafhankelijke Feedback Company (hier) waar u kunt zien hoe klanten ons beoordelen.We besteden veel aandacht aan  het opbouwen van duurzame relaties en zijn trots op onze klantenbinding, het is een van de dingen die ons onderscheidt van onze concurrenten!

We begrijpen ook hoe belangrijk het milieu is voor iedereen en we bieden dan ook een uitgebreid assortiment van eco vriendelijke promotionele producten voor elk budget aan, waardoor u de mogelijkheid heeft uw steentje bij te dragen aan een beter milieu! Laat uw klanten en prospects merken hoe maatschappelijk verantwoord u met uw marketing omgaat!

U heeft de eerste stap in de goede richting gezet door te klikken op één van Nederlands grootste en internet relatiegeschenken leveranciers. Neem nu de tweede stap en bel of mail Zintuig.nl en er opent een hele wereld van mogelijkheden op het gebied van bedrukte relatiegeschenken. Neem uw bedrijf mee naar het volgende level!

U kunt ons altijd bereiken op telefoonnummer 035-6956000 of mail ons op sales@zintuig.nl ... Ons klantenservice team zit klaar om uw vragen te beantwoorden! 

 

 

 

 

Advertentie