Categorieën
Nieuws & weetjes

De allerleukste Oranje gadget van Coop is terug!

Coop Oranje buddiesHet EK en de Oranje koorts die daarbij hoort is grootse handel. Ook de Coop supermarkten delen graag mee, en uit, in die oranjekoorts. Daarom zijn zij dit jaar wederom begonnen met: de Oranje Buddies! Dit zijn grappige kleine figuurtjes waar geluid uit komt als je ze aanraakt. De Oranje Buddies werden eerder al gebruikt tijdens het WK in 2010. De kleine figuurtjes waren destijds razend populair. Ze werden door diverse media, waaronder Editie NL en Vara’s Kassa, uitgeroepen tot allerleukste Oranje gadget. Hierdoor was de keuze van Coop voor een Oranje gadget dit jaar snel gemaakt. De Oranje Buddies zullen dus ook tijdens dit EK helpen met het aanmoedigen van onze jongens!

Het concept van de Oranje Buddies is in principe nog hetzelfde. Enkel zijn de relatiegeschenken nu van pluche, een stuk grappiger en spreken ze een aardig woordje over de grens! Voor elk van de 16 deelnemende landen is er een pluche figuurtje dat, wanneer je er op klikt, brutaal begint te zingen.

Digitale ondersteuning
De Oranje Buddies zullen niet alleen in vaste vorm hun steun uitten. Ze hebben ook hun digitale weg gevonden. Zo is er een speciale actiewebsite waar alle Buddies te zien en te horen zijn. Als je hier op een van de Europese Buddies klikt, verschijnen er allerlei leuke voetbalweetjes over het betreffende land. Daarnaast is er ook een uitgebreide social media ondersteuning. Op de platformen van Twitter en Facebook zijn speciale pagina’s waarop regelmatig leuke acties en wedstrijden worden gehouden.
De Coop Oranje Buddies overal aanwezig!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s