| Over |

Zintuig bestaat uit een jong team met passie op het gebied van relatiegeschenken. Het team is gedreven om goede resultaten en kwaliteit te bieden aan de klant. Wij denken met u mee als het gaat om geschenken, premiums, gifts of promotieartikelen. Elke klant is voor Zintuig een nieuwe uitdaging om tevreden te maken door middel van goede service en kwalitatieve producten. Meer informatie over Zintuig kunt u vinden onder het kopje bedrijfsgegevens.

De redactie van relatiegeschenkenblog.nl bestaat uit specialisten.
Mensen werkzaam in de relatiegeschenken branche, of het nu drukkers zijn, eind-leveranciers, distributeurs, marketeers of groothandelaren. Deze specialisten hebben iets te vertellen over hun vak, en ze delen het graag met u. De branche is continue in beweging en is een bron van nieuws en nieuwtjes.

De dagelijkse redactie wordt gevoerd door het marketing team van www.zintuig.nl,  één van Nederlands toonaangevende distributeurs van relatiegeschenken en reclameartikelen.  De redacteuren zijn zeer ervaren in de branche. Zintuig.nl staat middenin de ontwikkelingen en heeft dagelijks contact met eindgebruikers en fabrikanten van relatiegeschenken.

De gastredactie.
Regelmatig wordt nieuws door gast redacteurs toegevoegd. Dit zijn collega’s, producenten of leveranciers uit de branche. Zo blijft dit blog actueel en divers, en u goed op de hoogte.

Ervaringen van gebruikers.
Naast artikelen die de redactie of gast redacteuren schrijven zijn wij actief op zoek naar gebruikers ervaringen.
Hoe heeft u relatiegeschenken gebruikt? Wat is uw ervaring en welke tips heeft u voor anderen? Wij nodigen u uit uw verhaal te vertellen.

Kijk eens op de website voor uw op maat gemaakte relatiegeschenken.

Volg Zintuig.nl ook op:

Volg ons op Facebook!Volg ons op YouTube!Volg ons op Twitter!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s