Categorieën
Gebruikers vertellen

De ‘zonnige’ LENTE top 3

Lente schaapNa een week als afgelopen week zal je het niet zeggen, maar de lente is dan toch echt begonnen. Normaal gesproken zien we rond deze tijd bloemetjes in het veld, lammetjes dartelend in de wei en de eerste korte mouwen. Maar die worden op het moment nog overschaduwd door een dun laagje ijs in de sloot, lammetjes die nog lekker warm bij moeder binnen blijven en dikke truien. Om toch het zonnige lentegevoel naar boven te laten komen en iedereen voor te bereiden op de dubbele warmtecijfers, hier een vrolijke lente top 3.

1. T-shirt
Het T-shirt is en blijft het kledingstuk voor de warme lentedagen en de zomer. Komen de eerste zonnestralen door en zijn de dubbele cijfers een feit dan is het heerlijk om je armen de eerste warmte te laten voelen.
T-shirts zijn er uiteraard in alle soorten en maten, maar wil je echt iets origineels dan moet je gewoon simpel weg je eigen creatie op jouw favoriete T-shirt laten zetten. Je eigen tekening, tekst, afbeelding of kunstwerk? Laat het kwalitatief goed en mooi op een T-shirt bedrukken en wees uniek.

2. Polo
Polo’s in mooie frisse opvallende kleuren zijn helemaal geschikt voor deze lente. Is het een lekkere temperatuur en is het zonnetje duidelijk aanwezig dan is het een perfect kledingstuk. Is het iets frisser en bestaat er de twijfel over korte mouwen, dan is de polo erg goed te combineren met een long sleeve. Op deze manier kunt u vaker en langer genieten van uw frisse lente polo.

3. Overhemd
Ook een overhemd is perfect geschikt voor zowel de lente als de zomer. Een overhemd is mooi te combineren met een colbert, maar ook stijlvol te dragen zonder gebruik te maken van deze combinatie. Overhemden zijn er in veel frisse kleuren die zeer goed aansluiten bij de aankomende periode van het jaar. Niet alleen voor particulier, maar ook voor zakelijk gebruik zijn overhemden het kledingstuk bij uitstek. Met name in de horeca wordt hier veelvuldig gebruik van gemaakt. Voor de zichtbaarheid van het café of restaurant wordt het logo op de borst en/of op de rug bedrukt. Daarnaast is het natuurlijk erg mooi om het logo van het geschonken bier- of frisdrank merk te laten zien om zo nog meer aandacht te genereren.

Al met al is er voor deze lente genoeg keuze uit frisse en opvallende kleding. En mochten de bloemetjes nog even op zich laten wachten en de lammetjes binnen blijven? Geen probleem, de top drie is uiteraard perfect te combineren met daaroverheen een warme trui of een warm vest.

Dit bericht is geschreven door Digitransfer, t-shirt bedrukken.

Advertentie

Één reactie op “De ‘zonnige’ LENTE top 3”

Haha hele toffe en inspirerende post ! Zelf heb ik wel een kleine tip, ik vind het altijd leuk om iets kleins en goedkoops aan iemand meee te geven (al is het de buurvrouw die langs komt). Zelf kijk ik altijd even op https://www.kupino.nl/folders/lidl en werkt prima voor mij, misschien ook een chille tip voor jullie ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s