Categorieën
Snoepjes

Verfrissende promotie dankzij kauwgomverpakkingen!

Verfrissende promotieBinnen de wereld van het adverteren zijn er vele mogelijkheden. Sommige vormen worden beschouwd als gebruikelijk en andere als vernieuwend. Een vorm van vernieuwende en in het bijzonder verfrissende promotie is adverteren doormiddel van kauwgomverpakkingen. Kauwgomverpakkingen zijn ideale dragers van promotie. Ze kunnen geheel worden ontworpen naar eigen inzicht en bedrukt. Eén nadeel is allicht dat kauwgom blijft kleven. Maar zoals een groots filosoof (en voetbalster) ooit zei: Elk nadeel heeft zijn voordeel. Want aan de kauwgomverpakkingen kleven vooral ook vele voordelen!

Klevende voordelen van kauwgomverpakkingen
Voor het creëren van naamsbekendheid zijn kauwgomverpakkingen ideaal. Dankzij de opvallende vorm van promotie zal het de doelgroep bij blijven. Wat ook precies het doel is voor het opbouwen van naamsbekendheid. Het bedrukken van een promotionele boodschap op kauwgomverpakkingen is een marketingtool die overal en voor iedereen kan worden ingezet. Dit zorgt ervoor dat een pakje kauwgom als relatiegeschenk altijd met open armen ontvangen zal worden. Net als de kauwgom zelf is promotie op kauwgomverpakkingen, iets wat niet in een keer wordt doorgeslikt en verdwijnt. De doelgroep komt meerdere malen in aanraking met de kauwgomverpakkingen. Een pakje kauwgom gaat een tijd mee en de doelgroep krijgt de promotie meerdere malen te zien. In ieder geval 12 keer, 1 keer voor elk kauwgompje om precies te zijn! Tegen de tijd dat het pakje leeg is moet de boodschap haast wel zijn blijven kleven..

Advertentie

Één reactie op “Verfrissende promotie dankzij kauwgomverpakkingen!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s