Categorieën
Nieuws & weetjes

Geslaagde relatiegeschenken voor geslaagden middelbare scholieren

Geslaagde scholierenVorige week zijn de eindexamens weer begonnen. Massa’s scholieren van het VMBO, Havo en VWO zullen tegelijkertijd de examenperiode in gaan. Er zijn in totaal zo’n 206.870 eindexamenkandidaten, waarvan 106.158 vmbo’ers, 59.434 havisten en 41.278 vwo’ers. Voor deze kandidaten zijn de exameneisen dit jaar verhoogd. Het gemiddelde cijfer van het centrale eindexamen moet nu 5,5 of hoger zijn om te slagen. Daarvoor ging het om het gemiddelde van cijfer van het schoolexamen en eindexamen samen. Maar ondanks de verhoogde exameneisen mogen we verwachten dat er wederom duizenden scholieren voor de zomervakantie hun middelbare schooltijd vaarwel zullen zeggen. De perfecte tijd dus voor relatiegeschenken voor geslaagden leerlingen!

Succesvol de toekomst in!
Om de leerlingen te feliciteren en veel succes in de toekomst te wensen, geven veel middelbare scholen hun leerlingen een relatiegeschenk mee. Een aantal geslaagde voorbeelden hiervan zijn:
Gegraveerde pennensets: Een luxe pennenset met een gravering van de middelbare school. Een mooi aandenken aan de middelbare schooltijd en tegelijkertijd erg bruikbaar voor de toekomst!
• Stijlvolle fotolijstjes: Een mooi stijlvol fotoframe met een klassenfoto als herinnering aan de afgesloten periode maar ook een versiering voor de toekomst!
• Bedrukte schrijfmap: Geef de geslaagde scholier een goede start wanneer hij verder gaat met studeren!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s