Categorieën
Aanstekers Producten & gadgets

Custom luciferdoosje van McDonald’s voor in de late uurtjes

McDonald’s is een bedrijf dat de kracht van guerrilla promoties goed begrijpt. Guerrilla marketing is een marketingtechniek waar een bedrijf zo snel mogelijk een zo groot mogelijk bereik wil. McDonald’s gebruikt deze techniek al jaren op een hele efficiente manier. Check out de nieuwste truc!

luciferdoosjesGuerrilla marketing McDonald’s
Marketing executives bij McDonalds weten dat een groot percentage van hun klanten naar een kroeg, discotheek of theater bezoeken voordat zij naar de McDonald’s gaan voor een een lekkere hamburger met een milkshake. Met dit in het achterhoofd kregen de marketeers van McDonald’s een slim idee om ervoor te zorgen dat mensen weten dat de McDonald’s tot laat open is.

Op maat gemaakte luciferdoosjes!
Dit promotionele luciferdoosje bevat helemaal geen lucifers. In plaats van de lucifers is het luciferdoosje bedrukt met het logo van de McDonald’s en frietjes. Deze frietjes zijn op zo’n manier afgebeeld dat iedereen er honger van krijgt. Onder het logo staat de fameuze tekst ‘I’m lovin’ it’ en nog belangrijker: ’24 hours’.  Deze luciferdoosjes werden op de bar en op de tafels gelegd van populaire hotspots in het nachtleven. Zo maakte McDonald’s de mensen bewust van het feit dat het keten tot laat geopend is en dat zij heerlijk eten hebben. Een fantastische stunt vindt u niet?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s