Categorieën
Nieuws & weetjes

Waarom zou u Doppers laten bedrukken als duurzame onderneming

Bent u ook met uw onderneming bezig om uw invloed op het milieu te beperken? Dit wilt u dan natuurlijk overbrengen op uw relaties. Dit kunt u natuurlijk overbrengen tijdens verschillen gesprekken, maar dat kunt u ook doen met een groen relatiegeschenk. Binnen het aanbod groene relatiegeschenken heeft u veel keuzes. Een artikel waarmee u direct uw waarde over kan brengen op uw klanten is de Dopper. Laat de Dopper bedrukken om uw bedrijf aan deze groene gedachte te koppelen. Toch geen Dopper nodig? Kijk dan snel de sportbidons die u kunt laten bedrukken!

Dopper bedrukken

Specificaties van de Dopper

De grootste reden voor het ontstaan van de Dopper waterfles is de enorme hoeveelheid plastic afval. Wereldwijd wordt slechts 1% van het plastic afval gerecycled. 50% van het plastic wordt na gebruik direct weggegooid. Hiervan komt per dag een enorme lading afval in onze oceanen terecht. Koopt u een Dopper en laat u uw Dopper bedrukken, dan heeft u een geschenk in handen waarmee u niet alleen bijdraagt aan minder plastic afval in de wereld, maar ook aan betere watervoorzieningen. Met de aankoop van elke Dopper steunt u de Dopper foundation. In samenwerking met Simavi en lokale partners werkt dopper aan drinkwater en sanitatieprojecten in Nepal.

Gele dopper bedrukken

Dopper Original bedrukken
De Dopper Original bestaat uit 3 onderdelen de fles, het bekertje en de dop en al deze onderdelen zijn vaatwasser bestendig. De Dopper Original is leverbaar in veel verschillende kleuren en is snel leverbaar. Het is mogelijk uw Dopper Original in fullcolour te laten bedrukken, zelfs helemaal rond de beker! De Dopper is geschikt voor koude, niet bijtende drankjes.

 • Kleuren: rood, wit, groen, blauw, oranje, paars, geel, roze, mint groen
 • Levertijd onbedrukt: 1 – 4 werkdagen
 • Levertijd bedrukt: 5 – 7 werkdagen na goedkeuring van de drukproef
 • Minimale afname: 30 stuks
 • Afmetingen artikel: 6 x 24cm
 • Inhoud: 450ml
 • Opdrukmethode: tamponprint
 • Opdrukruimte: 30 x 40 mm, groter in overleg na beoordeling van uw logo
 • Opdrukmethode: Digitale print
 • Maximale opdrukruimte: 188×40 mm

Doppers bedrukken

Dopper Steel bedrukken
De Dopper Steel is de dopper in het staal, extra sterk met een nog langere levensduur. De Dopper Steel is geen bidon of thermofles, maar wel een waterfles met een boodschap. U kunt de Dopper bedrukken met uw logo en tonen dat u de visie van Dopper ondersteunt!

 • Kleuren: metaal
 • Levertijd onbedrukt: 1 – 4 werkdagen
 • Levertijd bedrukt: 5 – 7 werkdagen na goedkeuring van de drukproef
 • Minimale afname: 30 stuks
 • Afmetingen artikel: 6 x 24cm
 • Inhoud: 450ml, 800ml
 • Opdrukmethode: tamponprint
 • Opdrukruimte: 30 x 40 mm, groter in overleg na beoordeling van uw logo
 • Opdrukmethode: Digitale print
 • Maximale opdrukruimte: 188×40 mm

Dopper steel bedrukken

De Dopper bedrukken

U kunt de Dopper laten bedrukken op verschillende manieren. De Dopper kan bedrukt worden met uw bedrijfslogo of tekst op het bekertje. Het bekertje van de Dopper kan ook volledig rondom worden bedrukt. Door deze mogelijkheden kunt u altijd de Dopper laten bedrukken op de manier die bij uw bedrijf past. De opdruk wordt met tamponprint op de Dopper geprint, de meest voorkomende ruimte voor het logo is 31 x 40 mm, groter in overleg na beoordeling van uw logo.
Binnen 1 dag na uw bestelling ontvangt u van ons een digitale drukproef, hierop staat het product afgebeeld met de opdruk in kleur en op schaal. Als u akkoord gaat met de drukproef en de productie is gestart, kan er niets meer worden gewijzigd of worden geannuleerd.

Dopper full colour bedrukken

Wilt u ook uw Doppers goedkoop laten bedrukken?

Bekijk dan onze uitgebreide collectie Doppers en laat u verbazen over onze prijzen en snelle levertijden! We bieden kortingen op bulkbestellingen, waardoor u gemakkelijk om te winkelen voor iedereen die op uw lijst staat. Wilt u andere bidons laten bedrukken? Bekijk dan onze top 5 bidons die u kunt laten bedrukken in 2018.

Als u ergens vragen over heeft neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen.

Neem contact op met Zintuig via:

 • Mail: sales@zintuig.nl
 • Tel: 035-6956000
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s