Categorieën
Nieuws & weetjes

Het bedrukkingsproces van een bedrukte picknickmand

Een picknickmand is niet een alledaags relatiegeschenk die wordt aangeschaft. Er zijn echter veel bedrijven die het bedrukken van een picknickmand als interessant ervaren. Zintuig krijgt altijd vele vragen betreffende de bedrukkingstechniek van de picknickmand en hoe deze bedrukking eruit komt te zien. Het bedrukkingsproces van een picknickmand verschilt per artikel. Daarom hebben we ervoor gekozen om de meest gebruikte bedrukkingsproces en techniek uit te leggen. Als voorbeeld nemen we de picknick mand voor 4 personen.

picknickmand 4personen

Een picknick mand voor 4 personen bedrukken

Allereerst een uitleg waarom deze picknickmand specifiek is uitgekozen. Bij deze picknickmand wordt gebruik gemaakt van de bedrukkingstechniek tampondruk. De druktechniek tampondruk is de meest gebruikte techniek bij onze picknickmanden. Een korte uitleg over tampondruk.

De bedrukkingstechniek tampondruk

Tampondruk is een druktechniek die bijna op elke ondergrond gebruikt kan worden. Op een metalen plaatje wordt het ontwerp fotografisch aangebracht. De tampon is een rubberen beelddrager die het ontwerp vervolgens op het metalen plaatje bedrukt. Bij de picknickmand gaat dit precies hetzelfde. Door het gebruik van verschillende tamponvormen kunt u ervoor kiezen om verschillende vormen op de picknickmand te laten bedrukken. U kent bij tampondruk kiezen uit een druk in 1, 2, 3, 4 of 5 kleuren. Het filmpje hieronder geeft een duidelijke uitleg over de bedrukkingstechniek tampondruk.

Het bedrukkingsproces voor de picknick mand voor 4 personen

Als u ervoor heeft gekozen om de picknickmand voor 4 personen met groen/wit geblokte inleg te laten bedrukken, zult u rekening moeten houden met het volgende bedrukkingsproces. Dit proces geldt voor alle picknickmanden die u wilt laten bedrukken:
1. U het aantal picknickmanden die u wilt laten bedrukken. Bij deze picknickmand is een kleine oplage van 25 stuks mogelijk.
2. Vervolgens geef u aan of u de picknickmand wilt laten bedrukken. We gaan er even van uit dat u kiest voor het bedrukken van de picknickmanden.
3. U kiest de opdrukmethode voor de picknickmand. Bij deze is alleen tampondruk mogelijk dus de keuze is snel gemaakt.
4. U kiest het aantal printposities en het aantal kleuren op deze posities.
5. De levertijd van bedrukte picknickmanden bedraagt ongeveer 10 werkdagen. Heeft u de bedrukte picknickmanden sneller nodig dan geeft u bij de levertijd “spoed levering” aan. Zo niet, dan kiest u voor “normaal”.
6. U klikt op “bestel” en dan komt onze salesafdeling in actie. U krijgt een telefoontje of mailtje als bevestiging voor ontvangst en om de offerte door te nemen.
7. U krijgt ten alle tijden een drukproef opgestuurd, we gaan pas over op het daadwerkelijk bedrukken van de picknickmanden als u deze drukproef heeft goedgekeurd.
8. De picknickmanden worden na uw goedkeuring op de drukproef bedrukt en binnen 10 werkdagen geleverd. Als u iDeal heeft betaald krijgt u geen factuur opgestuurd en anders krijgt u deze na levering opgestuurd.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s