Categorieën
Nieuws & weetjes

Welke winterse relatiegeschenken kunt u bedrukken?

Deze eerste dagen van januari zijn al veel kouder gebleken dan de eerste dagen van december. Dat kan maar 1 ding betekenen. De winter komt eraan. Bent u klaar voor koude oren, koude handen, gladde wegen en krabben in de ochtend? Dankzij de winterse producten van zintuig bent u bestand tegen de komende 3 maanden van kou en sneeuw.

De winterse relatiegeschenken die u bij zintuig kunt bedrukken

Het assortiment relatiegeschenken van zintuig is groot en heel divers. Als je dan op zoek bent naar een relatiegeschenk specifiek voor in de winter, bent u op zoek naar een naald in een hooiberg. Daarom is er besloten om voor u een overzicht te maken van de winterse relatiegeschenken die zintuig u kan aanbieden.

Fleece producten bedrukken

Bent u een echte koukleum? Dan zijn deze heerlijk warme fleeceproducten misschien wel iets voor u. Er zijn vele verschillende producten die gemaakt zijn van fleece materiaal. Zo kunt u denken aan fleece dekens, fleece oorwarmers en fleece sweaters.
fleece

Jassen bedrukken

Het bedrukken van jassen is niet het eerste waar u als bedrijf aan denkt. Dit is echter wel handig als u bijvoorbeeld als bedrijf of vereniging vooral activiteiten buitenshuis heeft. Een eenduidig uniform zorgt voor duidelijkheid en samenhang. Zowel de windbreakers als de winterjassen zijn te bedrukken in meerdere kleuren.

IJskrabbers bedrukken

Bedrukte ijskrabbers blijven een goede reclame voor het bedrijf. IJskrabbers bedrukken kost weinig tijd en de meeste autobestuurders zitten altijd wel verlegen om een ijskrabber. Met de aankomende vriesdagen is het daarom dus handig om een ijskrabber te bedrukken en er reclame voor te gaan maken.

Sjaals bedrukken

Sjaals zijn tegenwoordig weer helemaal in de mode. Een mooie sjaal wordt altijd gedragen en kan ook bij een bedrijfsoutfit passen. Zorg er daarom ook voor dat u in de trend meeloopt met het bedrukken van sjaals. Zowel handschoenen als sjaals kunt u uniform bedrukken en bestellen.

Mutsen bedrukken

Mutsen zijn er in vele varianten. Zo kunt u fleece mutsen bedrukken of gewoon een hoofdband bedrukken. Misschien is een retro schaatsmuts wel echt iets voor uw bedrijf? Alles is te bedrukken en daarom vindt u gegarandeerd de muts die het beste bij uw bedrijf past.

Sweaters en truien bedrukken

Organiseert u een evenement of bent u een bedrijf die veel activiteiten in de buitenlucht heeft? Bekijk dan onze collectie truien, sweaters en hoodies eens. Deze kunt u allemaal bedrukken met een logo en zorgt gegarandeerd voor een samenhang tussen de collega’s.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s