Categorieën
Nieuws & weetjes

Staat u op de vakantiebeurs? Maak dan gebruik van relatiegeschenken.

Heeft u een stand op de vakantiebeurs? Heeft u daarbij al nagedacht hoe u op kunt vallen? Om op te kunnen vallen tussen al die massa’s van aanbiedingen van concurrerende stands zult u van goede huizen moeten komen. Niet alleen de stands moeten opvallen maar de bezoekers moeten ook aangetrokken worden door uw reizen. Het is ook minstens zo belangrijk dat de bezoeker na een bezoek aan de vakantiebeurs nog steeds uw reisvakantie in het hoofd heeft. Wilt u dat mensen nog ver na de beurs uw vakantie gaan onthouden? Dan zal een relatiegeschenk u goed doen.

Wat is een leuk relatiegeschenk voor op de vakantiebeurs?

Promotieartikelen zijn er in vele soorten en maten. Het belangrijkste bij een relatiegeschenk is echter dat hij aansluit op uw bedrijf. Pennen en aanstekers bedrukken kan iedereen, het gaat er juist om dat uw bedrijf opvalt met haar promotieartikelen. Daarom hebben wij een aantal van de origineelste relatiegeschenken voor op de vakantiebeurs op een rijtje gezet.

De beurstrolley bedrukken

De beurstrolley is een echte eye-catcher op de beurs. Deze trolleys zijn er in 4 verschillende soorten. Zo kunt u een basic beurstrolley bedrukken, een ONE beurstrolley bedrukken, een Standard beurstrolley bedrukken of een ECO beurstrolley bedrukken. Wanneer u kiest voor het bedrukken van deze beurstrolleys heeft u een garantie voor bezoekers naar uw stand.
ECO

Een karabijnhaak bedrukken

Bent u een verkoper van een sportieve of avontuurlijke vakantie? Dan is het misschien wel leuk om een karabijnhaak te bedrukken. Niet zomaar een karabijnhaak maar eentje waar een kompas in verwerkt is. Dit is voor de avonturier natuurlijk een leuk en grappig geschenk.

02-KC2054_karabijnhaakje met kompas

De waaiers bedrukken

Gaat u een echte zonvakantie promoten? Dan kan de waaier niet uitblijven natuurlijk. Zeker als u een reis naar een spaanse bestemming promoot. De Spaanse waaiers die u kunt bedrukken worden namelijk volledig op het doek bedrukken en worden ook gemaakt in Spanje. Dit zorgt voor een extra sfeer in uw stand.
waaier

De campingstoel bedrukken

Bent u een vakantie met de caravan of camper aan het verkopen op de vakantiebeurs? Dan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een echte campingstoel te bedrukken. Dit zodat de bezoekers al een mooie stoel voor op vakantie hebben en zodat ze nog jarenlang aan u zullen denken als ze de stoel erbij pakken.
campingstoel

Fiets reparatie set bedrukken

Gaat u een fietsvakantie promoten? Dan is het misschien wel leuk om ervoor te kiezen om de bezoekers een fiets reparatie set mee te geven. Een weggever kan nooit kwaad en al zeker geen met een beetje humor erin verwerkt.
fiets reperatieset

Nog veel meer!

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Dan zijn er nog veel meer vakantie gerelateerde relatiegeschenken voor u! Bijvoorbeeld voor de sportieve vakantie. Of de strand vakanties.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s