Categorieën
Nieuws & weetjes

Promoot het studentenleven tijdens de introductiedagen!

Studenten promotiemateriaal flesopener Afgelopen maand is er weer een grote lading middelbare scholieren geslaagd. In totaal ongeveer 32.640 VWO en 42.370 HAVO scholieren. Voor de meeste van hen betekent dit dat direct na de schoolvakantie de mooiste tijd van hun leven aanbreekt. De studententijd! Veel scholieren die gaan studeren kiezen er voor om zich tijdens hun studententijd aan te sluiten bij een studie of- studentenvereniging. Om de ervaring nog completer te maken en er alles uit te halen wat er in zit. Om enigszins bekent te worden met wat het studeren in een grote studentenstad inhoudt worden er elk jaar weer introductiedagen gehouden. Tijdens deze introductiedagen zijn de verschillende studentenverenigingen volop aan het promoten om zoveel mogelijk leuke nieuwe leden binnen te halen. Dit wordt deels gedaan met het organiseren van de grootste feesten maar vooral met het uitdelen van passend studenten promotiemateriaal. Wij hebben een top 3 aan meest bestelde studenten promotie artikelen samengesteld.

Promotie artikelen studieverenigingen
1. Aluminium flesopener met sleutelhanger: Het studentenleven en het drinken van bier zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Wat ook bij het studentenleven hoort is het vervoer op de fiets richting colleges en het stamcafé. Daarom is een bieropener die altijd aan je sleutelbos zit, het nummer 1 promotie artikel voor veel studentenverenigingen.
2. Plastic balpen/flesopener: Als student is het wijsheid om je tussen het bierdrinken door zo nu en dan in een college zaal te begeven. Een combinatie van een pen om aantekeningen mee te maken en een flesopener is daarom niet vreemd.
3. Elektronische aansteker /flesopener: Wederom een gebruiksvoorwerp met daarin een flesopener verwerkt. Dit lijkt toch onder de studentenverenigingen een trend te zijn en het meest besteld te worden. Omdat er ook vrij veel gerookt wordt in en rond studentenvereniging is er in dit geval de combinatie met een aansteker gemaakt.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s