Categorieën
Nieuws & weetjes

Varkens als relatiegeschenk? Waarom niet!

Far North Project varkenConsultancy bedrijf SiRM heeft dit jaar op het gebied van relatiegeschenken een opvallende keuze gemaakt. Het consultancy bureau biedt normaal spelers op gereguleerde markten economische analyses en strategisch advies aan. Maar als relatiegeschenk voor 23 nauwe zakenrelaties is de keuze gemaakt om iets geheel anders aan te bieden. De keuze voor het relatiegeschenk viel dit keer op levende varkens!

Nou betekent dit niet direct dat er op de kantoren van de zakenrelaties een vrolijk varken rond loopt. De werkelijkheid ligt iets anders. Er is uit naam van de zakenrelaties een donatie gemaakt aan het Far North project. Voor het Far North project in Kameroen, waar de varkens worden geplaatst, vertegenwoordigd dit een waarde van €3.450,-. Dat is nog eens een ludiek relatiegeschenk.

Far North Project
Het Far North project is een project van stichting Heifer Nederland. Een stichting die ontwikkelingssamenwerking biedt aan gezinnen in ontwikkelingslanden. Hierbij kan een donatie worden gemaakt in meerdere vormen. Waarbij het doneren van een (boerderij)dier gebruikelijk is. Als dieren donatie kunnen varkens, kippen, schapen, geiten en koeien worden gedoneerd. Daarnaast kan er ook een landbouwkit of gewoon een maandelijks bedrag aan de organisatie worden overgemaakt. Dit om de gezinnen in het ontwikkelingsland te helpen een onafhankelijke toekomst op te bouwen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s