Categorieën
Nieuws & weetjes

De ING bank is verkozen tot meest oranje merk van Nederland

ING bank meest oranje merk in NederlandWie kent de reclames met de oranje leeuw niet? ING doet er alles aan om als een betrouwbaar merk over te komen. Eind 2011 krijgt de bank dan ook een beloning van de Telegraaf. Samen met Heineken en Nationale Nederlanden behoort de ING tot de meest succesvolle Oranje-merken van Nederland. ING is zelfs aanvoerder en staat op de eerste plek…

Onderzoek van de Telegraaf naar Oranje aanhangers
Uit het onderzoek, uitgevoerd in opdracht van de Telegraaf, bleek dat maar liefst 98% van de Nederlandse bevolking positieve associaties heeft met Oranje. Denk aan Koninginnedag, het Nederlands elftal of oranje tompoucen. Met het oog op het aankomende EK zullen alle ondernemingen er weer alles aan doen om op een goede manier voor de dag te komen. Wie herinnert zich nog de ‘Bavaria babes’ op het WK in Zuid-Afrika? De strijd om de beste promotionele actie is het meest hevig bij biermerken. Nu de ING de prijs heeft gewonnen van meest oranje merk van Nederland zullen de andere banken nu al ludieke promotionele acties bekokstoven. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot het EK begint!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s