Categorieën
Nieuws & weetjes

Waarom zijn paraplu’s handige business gifts? (voorbeeld Hyatt Place)

Hyatt Place op maat gemaakte paraplu's Niemand houdt ervan om doorweekt ergens aan te komen, vooral als u een (belangrijke) zakelijke afspraak hebt. Een extra setje droge kleren tijdens de regenachtige wintermaanden is niet onverdienstelijk. Daarom zijn gepersonaliseerde paraplu’s slimme give-aways voor professionals. Paraplu’s zijn voordelig, flexibel en bieden een garantie voor droge kleren!

Hyatt Place
Hyatt Place is een luxe hotelketen in Amerika. Zij maakte recentelijke gebruik van promotionele paraplu’s als relatiegeschenk. Zij gaven de paraplu’s weg aan hotelgasten, medewerkers en zakelijke klanten. De paraplu’s werden begin december uitgedeeld, dus ruim voor de start van het winterseizoen en de feestdagen. “It was raining the week we started gifting them, so not only did we receive positive feedback regarding timing, but also that the size is perfect and fit in travelers’ bags. Our guests have been very pleased with them,” aldus Lauryl Hernandez, medewerksters van Hyatt Place.

Hernandez was ook positief over de opdruk van het logo. Het logo van Hyatt Place bestaat uit meerdere kleuren en zodoende. Hierdoor lag de moeilijkheidsgraad van het bedrukken hoger. Gepersonaliseerde paraplu’s zijn uitstekende relatiegeschenken voor de horecabranche. Dit wordt bevestigd door de promotionele actie van Hyatt Place!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s