Categorieën
Gebruikers vertellen

Wat zijn originele relatiegeschenken volgens een relatiegeschenken concullega?

originele geschenkenWat zijn nu originele relatiegeschenken? Je zou zeggen dat dit unieke, bijzondere, creatieve relatiegeschenken zijn die je niet dagelijks tegen komt. Ofwel, het tegenovergestelde van de standaard bedrukte promotieartikelen zoals aanstekers, pennen, mokken, USB sticks, etc. Echter,… als je het relatiegeschenk gewoon uit een catalogus kan bestellen? Of als je het product kan bestellen vanuit een webshop? Is het dan wel een origineel relatiegeschenk? Dan kan het wel creatief zijn, maar niet uniek! Maar als je dit artikel nu bedrukt met je eigen logo? Dan weer wel!

Het onderscheid
Bij relatiegeschenken leverancier Allgifts.nl kan je daadwerkelijk relatiegeschenken op maat laten maken. Maar op Allgifts.nl is óók een categorie met originele relatiegeschenken. Hoewel in deze categorie ook daadwerkelijk grappige en creatieve artikelen staan, zijn deze niet uniek. Je kan ze natuurlijk wel op creatieve wijze bedrukken waardoor je onderscheidende promotieartikelen creëert. En zeg nou zelf, hoe vaak gebeurt het dat je dezelfde relatiegeschenken bij verschillende bedrijven ziet? Natuurlijk komt het wel eens voor bij de echt standaard artikelen zoals aanstekers en pennen, maar verder toch niet veel.

Toch geldt voor de meeste mensen dat relatiegeschenken pas echt origineel worden bevonden als deze op maat worden ontworpen. Helemaal speciaal voor die ene klant bedacht om de juiste positionering en propositie van een bedrijf uit te stralen. Hoe het ook zij. De meningen zijn verdeeld en daarom maken veel relatiegeschenkenaanbieders gebruik van een originele geschenken pagina.

Dit artikel is geschreven door Gerjan Schoemaker. Wil jij ook een bijdrage leveren aan dit blog kijk dan hier!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s