Categorieën
Nieuws & weetjes

Rubbereend in Engeland gebruikt voor een spetterende outdoor promotie

Iedereen heeft wel eens in bad gezeten met rubbereendjes. Een Engels bedrijf genaamd JackpotJoy gebruikte een rubbereend voor een promotionele actie. Het bedrijf is actief in de entertainment- en gamesector en was op zoek naar een ludieke manier om mensen op een speelse manier te betrekken bij hun merk.

‘Rubber duck’
Het bedrijf gebruikte een massieve rubbereend dat ruim 17 meter groot was. Het doel hiervan was om de nieuwe JackpotJoy FUNdation te introduceren. Het was geen eenvoudige klus. Men deed er drie maanden over om de kolossale rubbereend te maken. Vervolgens lieten ze het los op de Thames in Londen. De eend was zo groot dat de lokale overheid de Tower Bridge moest openen, zodat de eend kon passeren. Afbeeldingen zeggen meer dan 1.000 woorden.  Bekijk snel het filmpje!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s