Categorieën
Nieuws & weetjes

Xindao voor 3e keer bekroond tot Supplier of the Year

Voor de derde keer in zijn bestaan heeft Xindao de prijs van Supplier of the Year ontvangen. In 2011 was leverancier Toppoint nog de winnaar van de prestigieuze titel. Xindao won de prijs eerder in 2004 en 2008. Dit jaar was het dan eindelijk weer zo ver. Xindao was door zijn collega’s uitverkozen tot Supplier of the Year vanwege zijn innovatieve collecties, hoge serviceniveau en uitstekende service bij marketingactiviteiten.

De Supplier of the Year verkiezing wordt ieder jaar gehouden door PromZ Magazine en PromZ Vak. Zintuig.nl feliciteert Xindao met deze prijs en biedt met trots de collectie van Xindao relatiegeschenken aan. De relatiegeschenken van Xindao zijn origineel en innovatief. Bekijk de collectie en oordeel zelf!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s