Categorieën
Nieuws & weetjes

De Dopper steel, de nieuwste generatie Dopper!

Dopper is een merk dat al enige bekendheid heeft verworven. De Dopper waterfles heeft een geheel eigentijdse stijl en is multifunctioneel in gebruik. Dopper heeft echter een nieuw product op de markt gebracht. Het gaat hier om de Dopper Steel. Deze nieuwe Dopper is al een tijdje op de markt maar is al een heel gewild product. De Dopper Steel is zo gewild dat er wachttijden zijn ontstaat voor de mensen die de Dopper Steel willen bedrukken.

De Dopper Steel

De Dopper steel is de stalen versie van de originele Dopper. Deze Dopper is iets groter dan de originele Dopper met een inhoud van 800 ml ten opzichte van de 500 ml van de originele Dopper. Het bijzondere bij deze Dopper waterfles is dat hij een volledig stalen design heeft. Deze stalen design ziet er heel stijlvol uit en geeft de Dopper waterfles nog veel meer uitstraling. Ook is de Dopper Steel gemakkelijk af te wassen en hierdoor eindeloos te gebruiken.

steel_857-steel-Steel-564x461

De Dopper Steel bedrukken

Sinds kort heeft Dopper een nieuwe techniek gevonden waardoor de bedrukking van de Dopper Steel er nog beter uit komt te zien. Het gaat hier om het volledig rondom full colour bedrukken van de Dopper. Met deze techniek kunt u uw boodschap nog beter uiten. U kunt namelijk ervoor kiezen om afbeelding te gebruiken of een mooie duurzame tekst te plaatsen op de Dopper. Dit geeft een extra dimensie aan de Dopper Steel.

dopper_full colour op drupper bekers

Een duurzame boodschap met een bedrukte Dopper Steel

Met de Dopper Steel ondersteunt u ook nog eens drinkwaterprojecten in Nepal. Een deel van de inkoopprijs gaat namelijk naar de stichting Simavi, een internationale gezondheidsorganisatie die al meer dan 80 jaar aan projecten werkt ter bevordering van veilig drinkwater in de armste landen op de wereld. Deze organisatie staat voorop in de strijd voor waterprojecten in Nepal. Dopper heeft al een hele tijd een samenwerking met deze organisatie en heeft ook al veel bereikt in Nepal met deze organisatie. Er worden waterputten geslagen en schone wc’s en rioleringen aangelegd dankzij jouw Dopper. De Dopper Foundation werkt hiervoor samen met Simavi en lokale partners. Simavi let bij de projecten extra op de moeders, omdat zij een sleutelrol spelen in de gezondheid van hun familie. Een Dopper steel waterfles bedrukken met uw logo en tekst is dus niet alleen goed voor uw promotie, u geeft ook nog een mooie duurzame boodschap door het ondersteunen van waterprojecten in Nepal.

Heeft u nog vragen?

Mocht u nog enige vragen hebben omtrent de Dopper of andere relatiegeschenken dan staat Zintuig altijd voor u klaar. U mag ons altijd bellen of mailen als u vragen heeft over de bedrukking op de Dopper bijvoorbeeld.
Tel: sales@zintuig.nl
Mail: +31(0)35-6956000

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s