Categorieën
Nieuws & weetjes

Hebben relatiegeschenken op bruiloften dezelfde doelstelling als een reguliere promotiecampagne?

digitale fotolijst met foto's erinDe gebruiksmomenten voor de inzet van relatiegeschenken verschilt per campagne. De doelstelling zijn vrijwel altijd hetzelfde. De meeste mensen zetten relatiegeschenken in om de klantloyaliteit te verhogen, awareness te creëren voor een merk of bedrijf of om waardering te tonen aan een (publieks)doelgroep. In 2012 zetten fotografen steeds vaker relatiegeschenken in. Denk aan originele en persoonlijke goodiebags, mp3 spelers of luxe badsetjes. Is de doelstelling voor het weggeven van realtiegeschenken bij een trouwerij anders dan wat hier boven wordt genoemd?

Huwelijksfotografie en een relatiegeschenk
De bruiloft begint al ver van tevoren. Huwelijkstaarten, dè jurk, het eten, het drinken, de locatie, de gasten en natuurlijk niet te vergeten fantastische foto’s. Alles moet tot in de puntjes geregeld zijn, zo ook de herinnering…  Het aanbod aan fotografen is groot, hetzelfde geldt voor het verschil in kwaliteit van de foto’s. Bij huwelijksfotografie en bruidsfotografie is het erg belangrijk dat u een goede klik heeft met de fotograaf. Huwelijksfotografie is een vak apart. Zo nu en dan krijgt Zintuig.nl een order voor originele trouwgeschenken binnen. Het merendeel van deze orders bestaat uit een verzameling van kleine geschenken die ‘newly weds’ weggeven aan het eind van het feest. In 2012 is er wel een opmerkelijke stijging in de vraag naar digitale fotolijsten. Veel stellen vinden het leuk om een digitale fotolijst weg te geven met een foto er in, dit in combinatie met een persoonlijke brief. Op die manier willen ze hun familie en vrienden bedanken voor de komst. Dus in zekere zin is de doelstelling van het weggeven van relatiegeschenken hetzelfde als bij een relatiegeschenken actie van de KPN naar zijn klanten. Het gaat om het tonen van waardering naar de doelgroep. Zo ziet u maar weer. Relatiegeschenken zijn geschikt voor iedereen!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s