Categorieën
Nieuws & weetjes

De meest waanzinnige relatiegeschenken voor sterren

2012 is al weer bijna twee weken onderweg. Toch is het leuk om nog even terug te kijken naar de waanzinnigste relatiegeschenken van 2011. En voor absurde bedragen zijn de grote hollywoodsterren altijd in. Justin Bieber kreeg bijvoorbeeld twee auto’s; van Usher en van P. Diddy. En natuurlijk geen kleine tweedehands auto’s. Een Lamborghini en een gloednieuwe Range Rover.

Bosje bloemen voor gevorderden
Nu zijn auto’s onder sterren niet zo heel bijzonder. Katy Perry betaalde voor de 35e verjaardag van haar vriend 2 ton om hem een ritje door de ruimte te laten maken. Angelina Jolie wist de sterrenvariant van het bosje bloemen op de kop te tikken en gaf Brad Pitt een olijfboom van bijna 20.000 dollar. David Beckham topte dat door zijn vrouw Victoria haar eigen wijngaarde in Californië te geven.

Prijzige transportmiddelen
Actrice Jennifer Anniston kreeg van haar oude Friends collega Courtney Cox een fiets. Maar dan wel een van ruim meer dan 10.000 dollar. Jessica Simpson ging nog even verder dan de meeste anderen door haar toenmalige vriend een speedboat als relatiegeschenk te geven. Toen ze uit elkaar gingen, mocht hij hem houden. Er zijn er die het met minder moeten doen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s