Categorieën
Bekers & mokken

Mokken bedrukken makkelijker en netter

In veel bedrijven heeft iedere werknemer een eigen mok. Hoewel dit soms tot grappige taferelen met bijvoorbeeld stagiairs kan leiden, werkt het veel makkelijker als bedrijven mokken bedrukken. Zo heeft iedereen een goede mok op het werk. Doordat bij de meeste bedrijven iedereen een eigen werkplek heeft, raken de mokken niet door elkaar. Daarnaast zijn veel mokken stapelbaar. Dit zorgt voor meer overzicht. En zelfs als bedrijven er voor kiezen andere mokken te bedrukken, staan deze veel netter dan allerlei verschillende mokken.

Mokken bedrukken voor verschillende bedrijven
Veel bedrijven laten bovendien mokken bedrukken om te zorgen dat werknemers meer met het logo in contact komen. Vaak voegen zij dan een slogan toe. Dit kan zorgen dat werknemers zich nog iets meer deel van het geheel voelen. Vooral in grote bedrijfskantines gebeurt dit regelmatig. Maar ook meer en meer MKB bedrijven laten mokken bedrukken. Zij doen dit niet alleen voor hun personeel, maar ook voor gasten. Op deze manier laten ze nog meer zien dat ze professioneel zijn en hun zaken op orde hebben.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s