Categorieën
Nieuws & weetjes

Relatiegeschenken voor werknemers kunnen dat beetje extra bieden

Relatiegeschenken voor zakelijke relaties horen bij de beste promotiemethodes. Maar veel werkgevers vergeten dat af en toe een kleine extra voor hun werknemers ook extra winst kan opleveren. Tevreden werknemers werken harder en zullen ook naar buiten toe een betere reclame zijn dan welke reclame er ook te koop is.

Wanneer geven bedrijven relatiegeschenken?
De meeste bedrijven kiezen er (mede daarom) voor om met kerst relatiegeschenken te geven aan hun werknemers. Wat soms vergeten wordt is dat het moment dat de werknemers het langst weg zijn de langste promotie biedt. Daarom zijn er bedrijven die ervoor kiezen hun werknemers juist met de zomervakantie een extra geschenk te geven naast het vakantiegeld.

Relatiegeschenken in de zomervakantie dubbel winst
Bijvoorbeeld reistassen zijn prima te bedrukken. Werkgevers kunnen deze relatiegeschenken bedrukken en zo hun werknemers niet alleen een extra bonus geven voor hun vakantie, maar ook tijdens die vakantie conversatie over het bedrijf stimuleren. Deze goedkope extra reclame zorgt daarmee voor een dubbele winst. Werknemers blij, werkgevers blij. En een goede manier om personeelsbudget met relatiegeschenken tegelijk communicatiebudget te laten zijn.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s