Categorieën
Nieuws & weetjes

Hoe maak je collectors items van promotiemateriaal?

Britse vrouw met een duidelijke verzamelwoedeDenk je dat promotionele artikelen niet de moeite waard zijn om te bewaren en vaak snel weggegooid worden? Then think again! In feite worden veel promotionele artikelen op den duur gekoesterde collectors items die mensen jarenlang bewaren. Er zijn namelijk vele verzamelaars op het gebied van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Zij zijn altijd op zoek naar de opvallendste en origineelste promotionele artikelen. Van kleine tot grote ondernemingen. In zekere zin het ultieme compliment voor een bedrijf op het gebied van promotie. Het is een duidelijk teken van een geslaagde actie. Een mooi voorbeeld is wellicht een Engelse vrouw die in totaal 23.000 plastic tasjes heeft verzameld! Allemaal van verschillende bedrijven met een verschillende opdruk.

Custom made promotiemateriaal

Om er voor te zorgen dat jouw promotiemateriaal mogelijk wordt opgepikt door verzamelaars en een eigen leven gaat lijden, zijn er een aantal aspecten van belang.

  • Custom made, uniek promotie materiaal is belangrijk om verzamelaars geïnteresseerd te krijgen.
  • Design, door een relatiegeschenk een aantrekkelijk en opvallend design mee te geven weet het zich te onderscheiden van de massa.
  • Bedrukking, het duidelijk vermelden van de bedrijfsnaam draagt zowel bij aan de naamsbekendheid als het creëren van iets unieks. Daarbij is het belangrijk dat de bedrukking kwalitatief hoogstaand is. Gezien het mogelijk lange leven van het promotie materiaal.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s