Categorieën
Bekers & mokken Producten & gadgets

Biologische bidon goedgekeurd door de natuur!

Bidon relatiegeschenken.Biologisch afbreekbare kunststoffen zijn noodzakelijk voor het milieu. Met die gedachte is Tacx Bottle Promotions een uitdaging aangegaan om een milieuvriendelijke bidon op de markt te brengen. Het ‘groene produceren’ wordt steeds belangrijker geacht en het bedrijf hoopt op deze manier een bijdrage te leveren aan het milieu.

De milieuvriendelijke bidon
De bidon van Tacx Bottle Promotions is biologisch afbreekbaar, maar behoudt dezelfde uitstraling als van een ‘normale’ bidon. De bidon is gemaakt van 20% post-industriële gerecyclede plastic en polyethyleen. Het afbreekproces begint wanneer dit relatiegeschenk zijn laatste bestemming bereikt: de afvalbak. Warmte en zonlicht tasten de bidon niet aan dus u hoeft niet bang te zijn dat deze bidon uit zichzelf zal afbreken bij uw in de kast! Bovendien duurt het afbreekproces meerdere jaren. De bidon wordt veel gebruikt door sporters. Het is een aantrekkelijke verfrissing tijdens een langdure inspanning. Deze bidon is 100% recyclebaar en beschikbare in verschillende modellen. Tevens is de bidon beschikbaar in meerdere kleuren en is er altijd genoeg ruimte voor een opdruk. Zo heeft u altijd de mogelijkheid om de bidon te bedrukken!

Advertentie

Één reactie op “Biologische bidon goedgekeurd door de natuur!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s