Categorieën
Nieuws & weetjes

Groei populariteit van biermerk Salitos door ‘Salitos Lounger’

salitos bier lounger 2013 plus tasMBG Premium Brands GmbH
MBG Premium Brands GmbH is een internationaal drankenproducent voor 53 landen met meer dan 14 merken waaronder Salitos. Salitos is een tequila bier dat wordt geassocieerd met zon, zee, strand en plezier. HappyBubble heeft een volledig eigen ontwerp voor een Salitos Lounger gemaakt dat goed bij dit beeld past. De Lounger zal het merk versterken en op een vrolijke, nieuwe manier onder de aandacht brengen.

Salitos Lounger
De Salitos Lounger is een zitzak zonder bolletjes en kan dus makkelijk geleverd worden in de bijbehorende schoudertas. De zitzak wordt volledig gevuld met lucht, is binnen 10 minuten op te blazen en erg comfortabel. MBG Premium Brands heeft deze Lounger in groten getale afgenomen en vervolgens verdeeld onder clubs, strandpaviljoenen en andere events waar Salitos aanwezig zal zijn.

Goed te versturen relatiegeschenk 
De Lounger is opgebouwd uit vastgestelde kleuren die behoren bij Salitos en voorzien van bijpassend druk- en boorduurwerk. Het is een volwaardige stoel die compact te versturen is. De Salitos Loungers zijn volwaardige geschenken die zeer gemakkelijk te verpakken en versturen zijn en dus perfecte visitekaartjes voor Salitos. Nog een internationaal bedrijf dat overtuigt is van de kracht van relatiegeschenken!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s