Categorieën
Nieuws & weetjes

USB sticks productie Japan komt langzaam op gang

USB sticks De USB sticks productie komt langzaam op gang in Japan. Door de ramp waren de fabrieken volledig tot deels verwoest. De geheugenchips van de USB sticks komen uit Japan. Dit heeft gezorgd voor een flinke prijsstijging, lees dat artikel hier. Het Japanse volk zijn harde werkers. De productie is al weer enigszins op gang gekomen, maar toch nog niet optimaal.

USB sticks rollen langzaam van de lopende band
De totale schade wordt inmiddels boven de 309 miljard dollar geschat. De fabrieken komen steeds meer op gang en de productie van de USB sticks neemt ook langzaam toe. Dit is goed voor de Japanse economie maar ook voor de Europese USB sticks liefhebbers. De wederopbouw van de fabrieken betekent meer producten richting Europa oftewel een lagere prijs voor de relatiegeschenken uit Japan. De autofabrikanten beschikken ook over steeds meer fabrieksonderdelen. Op dit moment is Japan nog steeds heel erg hard bezig om de reactor af te koelen. Het zeewater waarmee de reactor wordt afgekoeld is te radio actief en wordt hoogstwaarschijnlijk terug in de zee gepompt. Laten we hopen dat dit het Japanse volk en de Japanse economie relatief zo min mogelijk zal schaden.

De USB sticks productie komt langzaam weer op gang in Japan. Door de ramp waren de fabrieken verwoest en de geheugenchip van de USB sticks komen uit Japan. Dit heeft gezorgd voor een flinke prijsstijging, lees dat artikel hier. Het Japanse volk zijn harde werkers. De productie is al weer enigszins op gang gekomen, maar toch nog niet optimaal.

 

USB sticks rollen langzaam van de lopende band

De schatting van de totale schade wordt inmiddels boven de 309 miljard dollar geschat. De fabrieken komen steeds meer op gang en de productie van de USB sticks neemt ook langzaam toe. Dit is goed voor de Japanse economie maar ook voor de Europese USB sticks liefhebbers. De wederopbouw van de fabrieken betekent meer producten richting Europa. De autofabrikanten beschikken ook over steeds meer fabrieksonderdelen. Op dit moment is Japan nog steeds heel erg hard bezig om de reactor af te koelen. Het zeewater waarmee de reactor wordt afgekoeld is te radio actief en wordt hoogstwaarschijnlijk terug in de zee gepompt. Laten we hopen dat dit het Japanse volk en de Japanse economie relatief zo min mogelijk zal schaden.

Advertentie

Één reactie op “USB sticks productie Japan komt langzaam op gang”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s