Categorieën
Producten & gadgets

Opvallend veel steunbetuigingen voor Japan

De rommelmarktOndanks de opkomende economie en de hoge welvaart in Japan laat Nederland merken toch bereid te zijn hulp te bieden aan de slachtoffers van de aardbeving. Zoals vermeld in het vorige artikel komen de prijzen in het land langzaam aan weer tot het normale niveau.

Nederland blijkt bereid hulp te bieden. Zo speelt de Amsterdamse voetbalclub Ajax woensdag aanstaande een wedstrijd tegen een Japanse topclub. Het geld dat hiermee verworven wordt gaat in zijn geheel naar de wederopbouw van Japan.

Naast dit soort ludieke acties blijken ook de inwoners van Nederland en omringende landen mee te leven met de slachtoffers van de aardbeving en tsunami. Verschillende rommelmarkten worden georganiseerd, waarbij hedendaagse spulletjes als mokken of t-shirts worden verkocht. De opbrengst hiervan is uiteraard weer voor Japan.

Ondanks de goede staat waarin Japan verkeerd wordt er toch hulp geboden. Waar dit precies mee te maken heeft is nog maar de vraag. Is het een teken van medeleven, of worden mensen toch onzeker door de vele handel die in Japan ontstaat? Voor u een vraag, voor ons ook.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s