Categorieën
Nieuws & weetjes

Trucker Pet laten borduren of laten bedrukken

Trucker Caps zijn vandaag al echte klassiekers. Daarom zijn ze nog steeds versleten en inspireren ze wereldwijd fans van hoeden en petten. De trucker cap is van oorsprong uit Amerika, net als zoveel andere modieuze trends die gewoon de overhand hebben gehad, zoals jeans of baseballjacks. De klassieke baseball pet bedrukken is ook de oorsprong van de trucker-pet, behalve dat in de doppen voor vrachtwagenchauffeurs het achterste deel uit een fijn gaas bestaat. Dit geeft u betere ventilatie. Het is gegarandeerd een blikvanger.

Trucker cap wit

Trucker Pet bedrukken

De laatste jaren is ze een moderne klassieker geworden in de meest uiteenlopende kleuren en met de gekste indrukken. Het bereik reikt van monochrome en eenvoudige caps over witte of zwarte caps met een opschrift tot trucker caps in regenboogkleuren en bedekt met gekleurde-steentjes, hoewel dit natuurlijk een extreem voorbeeld is. Alles om maar te zeggen: De Trucker Cap is een absolute blikvanger en zal nog lang blijven bestaan.

Trucker cap lime

Trucker Petjes bedrukken

Amerikaanse truckers zouden waarschijnlijk niet hebben gedroomd dat hun hoofddeksels, die aanvankelijk puur praktisch bedoeld waren, een van de huidige streetwear zouden zijn die door de jeugd wereldwijd wordt gedragen. En zeker, niemand had verwacht dat fans van Trucker Caps echte collecties zouden creëren, zoals al is gebeurd met sneakers. Zo kon men de verzamelaar van vrachtwagenchauffeurskoppen ook in een documentairefilm bestendigen die op de beroemde film “Sneakerheads” wordt gebaseerd. Maar de dop is nog niet in het museum terechtgekomen en moet vooral worden gedragen. Trucker Caps zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen van vele bekende fabrikanten, zoals Quicksilver, Vans, Dickies en vele anderen en kunnen nu gemakkelijk worden ontworpen met uw eigen printideeën.

Trucker cap lichtblauwe

Custom made truckers caps zelf ontwerpen

Trucker caps zijn al lang in de hiphopcultuur terechtgekomen, en niet alleen in Amerika. Ook in dit land zijn de hoofddeksels erg populair en worden ze gedragen door vele bekende persoonlijkheden, zoals Jan Delay, die nooit weggaat zonder een trucker-pet. In zekere zin is de traditionele trucker-hoed altijd een klassieker geweest, alleen de menigte is veranderd en vandaag zijn de overstuur-hoeden een hoofdbestanddeel van coole streetwear.

Truckercap borduren

  • kleuren: zwart, rood blauw, wit, oranje, roze, groen
  • Afmetingen artikel: 24X20X12CM
  • minimale afname is 75 stuks
  • Levertijd onbedrukt: 1 – 3 werkdagen
  • Levertijd bedrukt: 4 – 7 werkdagen na goedkeuring van de drukproef
  • Opdrukmethodes: zeefdruk, transferdruk, Sublimatie
  • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 20 x 100 mm

trucker cap rood

Toch op zoek naar een andere cap? Bekijk dan onze top 5 beste cap om te bedrukken in 2018. Of bekijk eens de mogelijkheden voor het bedrukken van de snapback cap!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s