Categorieën
Nieuws & weetjes

Laat uw Spaanse waaiers met een foto bedrukken!

Heeft u een groot feest en wilt u voor een langere tijd herinnerd worden? Natuurlijk kunt u hiervoor gewoon foto’s laten afdrukken maar u kunt ook kiezen om uw foto’s op Spaanse waaiers te laten bedrukken.  Deze waaiers kunt u weggeven als relatiegeschenk aan iedereen die aanwezig was op het feest. Een waaier bedrukt met foto is niet alleen origineel maar behaagt ook nog eens iedereen die aanwezig was.  Voor alles wat in u op komt kan er een waaier bedrukt worden met eigen foto’s. Wilt u liever de waaiers bedrukken voor uw bruiloft, dat kan met onze waaiers speciaal voor bruiloften.

Ontwerp snel en eenvoudig uw gepersonaliseerde Spaanse waaiers

Zelf uw gepersonaliseerde waaier ontwerpen is snel en eenvoudig, u hoeft hiervoor geen speciale software te downloaden. U stuurt ons uw foto die u op de waaier bedrukt wil hebben en wij maken het ontwerp voor u! Binnen een paar dagen krijgt u van ons een drukproef waar u goedkeuring op kunt geven en dan gaan wij verder voor u aan het werk. Bekijk ook de top 5 waaier om te bedrukken in 2018 die wij speciaal voor u hebben samengesteld.

Spaanse waaiers bedrukken op doek
Een bedrukte waaier met foto is niet alleen mooi, maar wordt ook nog eens veel gebruikt op de warme dagen. Om ervoor te zorgen dat de waaier zo lang mogelijk mooi blijft drukken wij de waaiers op doek met de zeefdruk methode.

 • Kleuren handgreep: Zwart
 • Afmeting artikel: 23 cm
 • Kleuren opdruk: full colour mogelijk
 • Levertijd onbedrukt: 1 – 4 werkdagen
 • Levertijd bedrukt: 5 – 10 werkdagen na goedkeuring van de drukproef
 • Minimale afname: 500 stuks
 • Opdrukmethodes: Digitale print
 • Opdrukruimte: Totale doek

Spaanse waaier bedrukken

Full colour waaier bedrukken
U kunt uw waaier geheel full colour op doek laten bedrukken. Deze waaier is uniek in zijn soort ook voor uw festivals en als relatiegeschenk zijn de Spaanse waaiers ideaal.

 • Kleuren handgreep: wit, paars, lichtblauw, geel, oranje, rood, blauw, groen, zwart
 • Kleuren doek: wit, paars, lichtblauw, geel, oranje, rood, blauw, groen, zwart
 • Kleuren opdruk: full colour mogelijk
 • Afmeting artikel: 23 cm
 • Levertijd onbedrukt: 1 – 4 werkdagen
 • Levertijd bedrukt: 5 – 10 werkdagen na goedkeuring van de drukproef
 • Minimale afname: 500 stuks
 • Opdrukmethodes: Digitale print
 • Opdrukruimte: Totale doek

Waaier full colour bedrukken

Het bepalen van de bedrukking op de Spaanse waaier is geheel aan u. Bij Zintuig maken wij het bedrukken van Spaanse waaiers tot een eenvoudige klus. Samen met onze Spaanse waaiers fabriek zorgen wij voor het door u gewenste resultaat!

Bekijk ook onze uitgebreide collectie Spaanse waaiers en laat u verbazen over onze prijzen en snelle levertijden! We bieden kortingen op bulkbestellingen, waardoor u gemakkelijk om te winkelen voor iedereen die op uw lijst staat.

Als u ergens vragen over heeft neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen.

Neem contact op met Zintuig via:

 • Mail: sales@zintuig.nl
 • Tel: 035-6956000
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s