Categorieën
Nieuws & weetjes

Geef de nieuwste telefoonhoesjes cadeau

Zoals je weet zit het internet vol geschenken die elke mobiele telefoon kunnen opfleuren. Er zijn zelfs nieuwere modellen die bijna te mooi zijn om waar te zijn. Van je serieuze kennis die iets normaals wil tot je kamergenoot die van rare dingen houdt, iedereen heeft een telefoon-accessoire dat perfect bij ze past.

Zo zijn er ook heel veel verschillende telefoonhoesjes die indruk maken.

Om een telefoonhoesje of meerdere als geschenk te kunnen geven, dien je te weten:

  • Waarvan die persoon houdt
  • Welk merk en model telefoon die persoon heeft
  • Wat die persoon eraan kan hebben.

Een groot voordeel van telefoonhoesjes is dat al mocht je meerdere soorten hebben, je die vrij eenvoudig kunt verwisselen en de volgende dag op stap kan met een compleet andere look.

De nieuwere telefoonhoesjes komen steeds vaker gepaard met snufjes, dan gaat het niet eens om figuurtjes of vormen alleen.

Enkele van deze hoesjes zijn:

  • Hard case hoesjes met twee verschillende delen: een zachte binnenschaal en een plastic hoes van buiten, ingelegd met “echte kristallen”. Met een druk op de knop lichten de kristallen op, waardoor een prachtig verlichtend effect ontstaat (je kunt ze ook dimmen). Goed geraden, de kleuren zijn overwegend paars / roze en afgewerkt met bloemen. Misschien een aan te raden geschenk voor je vriendin die van die kleuren houdt, maar ook nogal onhandig is en diens toestel vaak laat vallen.
  • Echt leren hoesjes die ook als portefeuille fungeren en een aantal kaarten en contanten kunnen bevatten. Voor degenen die niet gemakkelijk met een aparte portefeuille op stap gaan en ook nog van leer houden.
  • Hard plastic hoesjes met back-up batterij. Je hebt zeker een kennis wiens telefoon al te vaak uitvalt of gebruik kan maken van wat extra batterij levensduur.
  • Je hebt ook de tweedelige hoesjes ( harde plastic hoes aan de buitenzijde ) die van kleur veranderen aan de hand van de emotionele toestand van de houder. Zo betekent paars romantisch, lichtblauw betekent actief, donkerblauw betekent lief en roze betekent gelukkig. De hoes beschermt tegen krasjes, maar niet tegen vallen. Voor degene van wie je weet dat diens telefoon in de meeste gevallen krasjes kan oplopen.
  • Siliconen en hard plastic hoesjes die de telefoon waterbestendig maken. Die zijn meestal niet geschikt om slagen te incasseren. Kun je als cadeau geven aan die kennis van je die badmeester is.
  • Zo heb je ook de meer eenvoudige nieuwe hoesjes met logo’s van sportclubs of een bepaald merk.

 

Met de uitbreiding in variaties in telefoonhoesjes zijn ook deze tegenwoordig geschikt als geschenk voor elke gelegenheid.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s