Categorieën
Nieuws & weetjes

Geef een autosticker als relatiegeschenk

Tijdens de feestdagen is het gebruik dat geschenken worden uitgewisseld. Is het nou voor Valentijnsdag, Pasen of Kerst zitten velen met de vraag “wat koop ik nu weer voor deze persoon?”.

Het is een lastigere vraag dan je zou denken. Het geven van geschenken kan worden beladen met onzekerheid en gevaar, vooral wanneer je aan het begin staat van een nieuwe relatie. Erger nog, ben je nog steeds in de “zijn wij / zijn wij niet” stadium van daten. Het is een gevoelige evenwichtsoefening: als je te veel uitgeeft aan een geschenk, te vroeg in de relatie, loop je het risico dat je overkomt alsof je aanhankelijk en wanhopig bent. Aan de andere kant, geef te weinig uit, kan het overkomen alsof je te weinig om de persoon geeft. Dan is er de eeuwige vraag “wat koop je?”.

Een autosticker

Er zijn autostickers in verschillende uiteenlopende formaten en modellen, in dit geval gaat het over de wat grotere. Nee, niet de bumperstickers met “Hoe vind jij mijn rijgedrag”. Het gaat om de autostickers die geplakt worden op de ruiten, de hoed van de auto, zijkanten ( op de deuren ) van de auto of zelfs aan de bovenzijde ( vanuit de bak, over het dak, tot naar de hoed lopend ).

De modellen zijn niet meer standaard, omdat je meestal met je eigen creatie bij de ontwerper terecht kan. Zo kan je een foto van jou en jouw geliefde laten omvormen tot een sticker en geven als geschenk. Of simpelweg een tekst laten drukken: “Thuis is…overal waar ik met jou ben”. Sterrenbeelden zijn ook heel leuke ideetjes.

Het gaat er dus om dat er tal van mogelijkheden zijn om als sticker te gebruiken, als het gaat om een geschenk voor jou geliefde, familielid of (zaken)relatie.

Waarom een autosticker als geschenk?

De autostickers zijn mooi om te zien. Ze geven de auto een heel andere look, zodat je uitsteekt van de rest. Een mooie foto en / of tekst erbij maken het alleen maar specialer.

Een geschenk blijft een geschenk! Het mag feitelijk niet uitmaken hoe groot of hoe goedkoop die is. Jammer genoeg geeft, in het dagelijks leven, het geschenk dat je geeft een intrinsieke boodschap aan over hoe je over de persoon en jullie relatie denkt.

Om het voorbeeld van de foto van jou en je geliefde te gebruiken; geeft aan dat je niet bang bent aan de buitenwereld te tonen dat je “bezet” bent, je toont het met trots. Aan de andere kant; als je geliefde blij met zo een sticker is en die op de auto aanbrengt, geeft het je ook een zekerheidsgevoel en trots. Gebeurt dat niet, weet je ook gelijk waar je staat in die relatie.

De stickers van formaten 20 x 20 cm en groter vallen heel gauw op en nemen sowieso meer ruimte in beslag. Heeft een kennis zijn auto een lelijke krab of beschadiging, kun je die ook verassen met zo een geschenk. Bespaart de onkosten van een hele spuitbeurt.

Zo heb je voor elke relatie een ander doel met zo een autosticker als geschenk en hecht je weer een andere waarde aan.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s