Categorieën
Nieuws & weetjes

De top 10 strandartikelen om te bedrukken, welke kies jij?

Met de zomer zal de kwik omhoog vliegen en daar kunt u weinig aan veranderen. Waar u wel iets aan kunt doen is de promotie tijdens dit mooie weer. Een ideale manier van het promoten van uw bedrijf is het bedrukken van strandartikelen. Veel Nederlanders gaan namelijk richting het strand en daar kunt u met uw promotieartikelen voor het strand mooi op inspelen. U kunt namelijk vele verschillende soorten strandartikelen bedrukken, omdat dit er zoveel zijn krijgt u een top 10 van de beste relatiegeschenken voor het strand.

10. Strandmat bedrukken

We beginnen de top 10 met een strandmat. Het gaat hier om een rieten strandmat die heel makkelijk is mee te nemen. De strandmat wordt geleverd in een katoenen tas met een ritssluiting, dit maakt de strandmat ideaal om mee te nemen. Een aantal specificaties:

 • Afmetingen artikel: 1800 x 600 mm
 • Kleuren: geel, oranje, rood, blauw, groen
 • Opdrukmethodes: Transferdruk (514-T2)
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: T2 (8C, 180×50 mm)

strandmat

9. Marina strandtas bedrukken

De Marina strandtas is een luxe tas met een mooi design. U kunt deze strandtas alleen in de kleuren bedrukken zoals deze zijn getoond op het plaatje. Het gaat hier om een 600D/300D polyester strandtas met een voorvak met rits en stevige schouderbanden.

 • Afmetingen artikel: ca. 47 x 35 x 13 cm
 • Kleuren: zoals getoond artikel
 • Opdrukmethodes: Transferdruk klein (779-TK)
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 70 x 70 mm

Marina

8. Malou zonnebril bedrukken

Deze Malou zonnebril is een mooi design zonnebril met een houten uitstraling. De bril zelf is van plastic materiaal maar is gekleurd in lichthout of donkerhout. U kunt deze zonnebril alleen op de pootjes bedrukken.

 • Afmetingen artikel: 145 x 48 x 145 mm
 • Kleuren: lichthout, donkerhout
 • Opdrukmethodes: Druk
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 45 x 6 mm

malou

7. Flipflops bedrukken

Ideaal voor op het strand zijn natuurlijk de slippers. Het zand voelt meestal heel warm aan en daarvoor zijn flipflops de ideale oplossing. De flipflops die u hieronder ziet zijn de slipper die alleen op het transparante bandje bedrukt kunnen worden. Wilt u dit niet? Kies er dan voor om slippers volledig te bedrukken.

 • Afmetingen artikel: 106 x 13 x 293 mm
 • Kleuren: rood, oranje, lichtgroen, blauw
 • Opdrukmethodes: Druk
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 50 x 8 mm

slippers

6. Strandtas/tennis set bedrukken

Deze strandtas is een 2 in 1 strandartikel. In deze tas zit een strandtennis set verwerkt maar deze hoeft u natuurlijk niet te gebruiken. De strandtas is gemaakt van een polyester met katoenen hengsels. De kwaliteit van het polyester is 600D.

 • Afmetingen artikel: 450 x 140 x 355 mm
 • Kleuren: blauw, rood, oranje.
 • Opdrukmethodes: Druk, Transfer druk
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 240 x 180 mmstrandtastennisset

5. Mediterraneo strandstoel bedrukken

Bent u op zoek naar een origineel strandartikel om te bedrukken? Dan kunt u ervoor kiezen om een strandstoel te bedrukken. Het gaat hier om een heel origineel relatiegeschenk voor op het strand. Deze opvouwbare strandstoel van een metalen frame heeft een opbergvakje onder en achter de stoel.

 • Afmetingen artikel: 470×600×240 mm
 • Kleuren: oranje, rood, blauw, lichtblauw
 • Opdrukmethodes: Opdruk mogelijkheden op aanvraag
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: Op aanvraag

strandstoel

4. Sixpack koeltas bedrukken

Een compacte koeltas waar precies 6 blikjes in passen. Dit is ideaal voor verfrissing wanneer dit nodig is. Op het strand is het vrij belangrijk om goed te blijven drinken en natuurlijk een biertje in de zon smaakt ook niet slecht. Deze sixpack koeltas is gemaakt van non-woven materiaal.

 • Afmetingen artikel: 20x12x15 cm
 • Kleuren: wit, appelgroen, aqua
 • Opdrukmethodes: Zeefdruk B
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 50 x 110 cm

sixpack

3. Trias strandbal bedrukken

Een opvallende strandbal bedrukken? Dan kiest u met de Trias strandbal zeker de juiste. Deze strandbal heeft 3 verschillende tinten van dezelfde kleurgroep. Om grijs als voorbeeld te nemen heeft deze strandbal 3 verschillende tinten grijs. Deze opblaasbare strandbal is conform EN71 volgens de Europese wetgeving.

 • Afmetingen artikel: Ø37 cm
 • Kleuren: grijs, blauw, rood, groen
 • Opdrukmethodes: Zeefdruk A, Tamponprint
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 42 x 100 cm

Trias

2. Strandset bedrukken

Een strandset bedrukken is ideaal voor uw marketingdoeleinden. Vooral deze strandset heet iets waarvan de monden open zullen staan. Dit komt doordat het een strandset is die alles heeft en heel grappig is in haar gebruik. De tas van dit strandset is namelijk zowel een opblaasbaar kussen als een opbergtas. Dit strandartikel is voorzien van een frisbee, strandspel, koeltas en opblaasbaar kussen/tas.

 • Kleuren: oranje
 • Opdrukmethodes: Zeefdruk A, Tamponprint
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 30 x 70 cm

strandset

1. Waaiers bedrukken

Ideaal op het strand is verkoeling. Verkoeling wordt geboden door zowel de zonneklep als een flesje drinken. Maar de waaier wordt ook zeker veel gebruikt. De waaier ziet er ook mooi uit en geeft een persoon of uw reclame extra charme. Dit maakt de waaier het ideale geschenk voor op het strand. U kunt deze waaier alleen bedrukken op de houder.

 • Afmetingen artikel: 23X43X2,7 CM
 • Kleuren: geel, zwart, fuchsia, limoen, blauw, rood, wit, oranje
 • Opdrukmethodes: tampondruk
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 10 x 50 mm

waaiers

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s