Categorieën
Nieuws & weetjes

Organiseert u een festival? Vergeet de poncho’s niet te bedrukken!

Het festival seizoen is al lang en breed begonnen en waarschijnlijk heeft uw festival al meerdere keren last gehad van slecht weer. Dit is funest voor het aantal bezoekers en de regen kan ook de sfeer verpesten voor het hele festival. U kunt als organisatie natuurlijk weinig doen tegen regen maar u kunt zich wel voorbereiden op de regen. Zeker in de maanden juni en augustus kan uw festival nog wel eens in het water vallen en daar moet u op voorbereid zijn. Met een poncho bent u voorbereid op eventuele regen en zorgt u er in ieder geval voor dat de bezoekers droog blijven. Wanneer u de poncho’s ook nog eens laat bedrukken weten de bezoekers ook nog eens aan wie ze de poncho’s te danken hebben. Dit noemt men positieve reclame.

Poncho’s kopen voor een evenement of festival

Een poncho kan natuurlijk voor meerdere activiteiten worden gebruikt maar Europromos heeft geleerd dat poncho’s voornamelijk worden ingekocht voor evenementen. Het gaat hier dan voornamelijk om evenementen in de buitenlucht zoals een festival. Een ander feitje wat we merken is dat de poncho’s altijd op het laatste moment worden bedrukt en besteld. Wees als organisator van een evenement dus eens goed voorbereid en bedruk een poncho eens op tijd. Zo komt u nooit voor een verassing te staan.

Poncho’s last minute kopen en bedrukken

Bent u toch van plan om tot het laatste moment te wachten met het bedrukken en kopen van de poncho’s. Dat kan, als u voor 11:00 uur de poncho’s worden deze de volgende werkdag bij uw geleverd. Dit geld echter niet voor alle poncho’s daarom krijgt u van ons een overzicht van de poncho’s met een super snelle levering.

Xina regenponcho snel bedrukken

De Xina regenponcho is een one-seize-fits all poncho met een capuchon waardoor uw bezoekers voorbereid zijn op elke stortbui. Omdat de poncho kan worden opgeborgen in een bal kan de poncho vaker worden gebruikt op een dag. Dit is ideaal voor een evenement of festival die de hele dag duurt. Voor deze poncho geld een super snelle levering waardoor u de poncho, na bestelling, al de volgende werkdag geleverd kunt krijgen.

 • Afmetingen artikel: 120 x 90 cm
 • Kleuren: wit, blauw en lime
 • Opdrukmethodes: Digital print medium, Tamponprint
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 22 x 22 cm

xina poncho

Poncho snel geleverd kopen

De normale poncho is onze goedkoopste poncho. Als u een poncho goedkoop wilt laten bedrukken dan raden wij u deze poncho aan. Doordat deze poncho goedkoop is kunt u deze ook goedkoop inkopen en bedrukken. Ook voor deze poncho geld een super snelle levering.

 • Afmetingen artikel: 120 x 90 cm
 • Kleuren: geel, rood, lichtblauw
 • Opdrukmethodes: full colour sticker max 10cm2
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 70 x 70 cm

Poncho's snel geleverd

Snel poncho in bal kopen en bedrukken

De poncho ball is ongeveer hetzelfde als de Xina regenponcho. Het enige verschil is dat deze poncho bal een karabijnhaak heeft bijgevoegd waardoor deze overal makkelijk is mee te nemen. Ook met deze poncho zijn uw bezoekers dus voorbereid op elke stortbui. Ook deze poncho is one-size-fits-all en ook heeft deze poncho een super snelle spoed levering.

 • Afmetingen artikel: 120 x 90 cm
 • Kleuren: wit, rood, lichtblauw, lichtgroen
 • Opdrukmethodes: tampondruk
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: in overleg

Snel poncho's kopen

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s