Categorieën
Nieuws & weetjes

Relatiegeschenken zoals ze gebruikt moeten worden

Europa is al jarenlang een verenigde organisatie en Europa vloeit ook steeds makkelijker in elkaar. Dit geldt op politiek gebied maar ook op cultureel gebied. Afgelopen week hebben wij een organisatie geholpen met het bedrukken van relatiegeschenken die zich bezighield met de impact en waarde van kunst en cultuur in Europa. Het ging hier om het programma Re:Creating Europe. Re:Creating Europe is een programma waar men discussieert over de kunst en cultuur in Europa. Dit blijkt nog een hele opgave te zijn om een samenhang van kunst en cultuur te krijgen in Europa. Enfin, vanaf vandaag gaat Re:Creating Europe hierover in discussie met grote namen als: Tom Holland, Philipp Blom, György Konrád en Rem Koolhaas.

Het gebruik van relatiegeschenken door Re:Creating Europe

Re:Creating Europe was op zoek naar een relatiegeschenk die een duidelijke boodschap gaf aan en die ook uniek was. Ze waren niet op zoek naar een pen die iedereen wel heeft en die niet echt een duidelijke boodschap zou geven. Nee, het moest iets zijn wat mensen zouden onthouden en die duidelijk aangeeft waarmee ze 1-3 juni mee bezig waren. Het geschenk moest aanspreken en moest ook niet te groot zijn.

Het bedrukken van de pin

Uit deze brainstorm kwam het idee van het bedrukken van een pin met een tekst erbij. Op deze pin was het logo van Forum on European Culture te vinden. Dit is de organisator van het programma Re:Creating Europe. De pin wordt meegegeven op een mooi, in stijl, bedrukt blaadje waarop de volgende tekst staat:
“how ironic, that the idea of Europe is hard to pin down”
Deze tekst is natuurlijk een kleine woordgrap richting de pin met een twist naar het idee waarvoor Re:Creating Europe wordt georganiseerd. Het is namelijk lastig om het idee van een volledig verenigd Europa bij de mensen in het hoofd te krijgen. De pin vult eigenlijk de zin aan en daar gaat het nu eenmaal om bij promotionele artikelen.

IMG_8514[1]

Wilt u dit ook?

Bent u om en wilt u ook bedrukte relatiegeschenken die uw boodschap versterken? Kom dan eens langs op onze website zintuig.nl en bekijk welke promotieartikelen bij u passen. Wilt u meer informatie? Dan kunt u ons via de volgende kanalen bereiken:
Mail: sales@zintuig.nl
Tel: +31(0)35-6956000
Chat: Zopimchat op onze website(zintuig.nl)

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s