Categorieën
Nieuws & weetjes

Welkom in de wondere wereld van de Maxema pennen!

Het bedrukken van pennen is voor een bedrijf al jarenlang een fijne marketingtool. Dit komt doordat een bedrukte pen niet veel hoeft te kosten en een bedrukte pen ook veel potentiële kopers kan bereiken. Gemiddeld wordt 1 bedrukte pen door 4 verschillende mensen gebruikt en bekeken. Om de reikwijdte van de bedrukte pennen te vergroten is er een nieuwe pen geïntroduceerd, de Maxema pen!

Maxema slider

Waarom zou u een Maxema pen moeten bedrukken

De kenmerk van de Maxema pen is het design. Wanneer u kiest voor het bedrukken van een Maxema pen dan kiest u voor de uitstraling van deze pen. De prijsklasse verscheelt ook enorm per pen. Zo kunt u een Maxema pen bedrukken voor maar 0,21 cent per pen. Maar als u een luxe pen wilt bedrukken dan kunt u bijvoorbeeld denken aan de Maxema View V1 – GOM C CR T pen.

De pennen van Maxema die u kunt bedrukken

Zoals eerder vermeld is er een uitgebreid assortiment aan Maxema pennen. Een klein overzicht:pIXEL PX

Maxema PIXEL PX pen bedrukken

De PIXEL PX pennen van Maxema zijn de goedkoopste pennen. Deze pennen kunt u goedkoop bedrukken maar ze verliezen zeker niet de strijd om design en uiterlijk van de andere pennen. De PIXEL PX serie bestaat uit 3 pennen: De PIXEL PX-40 B, De PIXEL PX-40 C en de PIXEL PX-40 FROST.

Maxema ZINK Z1 pennen bedrukkenZink z1

De ZINK Z1 pennen van Maxema hebben weer een ander design dan de PXEL PX serie. Deze pennen zijn net wat langer dan de andere Maxema pennen en dat komt doordat er veel aandacht is gegeven aan het klik systeem. De pennen uit de ZINK Z1 serie zijn: de Zink Z1-30 en de Zink Z1-C.

Maxema DOT D1 pen bedrukken

De DOT D1 pennen van Maxema zijn anders dan de andere series. Deze pennen hebben
namelijk een uniek kliksystem wat betreft de kleur. Het design is netjes en zeer minimaal maar het topje van het kliksysteem bij deze pen maakt dit dan weer goed. Zo is het rondje in het topje van de pen dezelfde kleur als de gehele pen. Dit maakt de DOT D1 serie uniek aan de rest van de Maxema pennen. De pennen uit de DOT D1 serie zijn: De DOT D1-CB, de DOT D1-BC CR, de DOT D1-CCR, de DOT D1-30 CR en de DOT D1-GOM 30 CR.

DOT

Maxema ICON IC pennen bedrukkenICON IC

De ICON IC pennen van Maxema hebben een mooie vorm. Deze vorm zorgt voor een hele goed houvast en daardoor is het met deze pen makkelijk en fijn schrijven. Deze serie heeft 3 verschillende pennen: de ICON IC-400 MATT, de ICON IC-400 FROST en de ICON IC-400 C CR.

Maxema TAG TA pen bedrukkenTag ta

De TAG TA pennen van Maxema stralen elegantie uit. Deze pennen zijn heel elegant en
hebben een mooie uitstraling hierdoor. Deze luxe pennen kunt bedrukken op de clip waardoor de pen haar elegantie niet verliest. Eem must-have voor jouw marketingtool. De TAG TA serie kent 2 soorten: de TAG TA1-MATT AL B, de TAG TA1-30 C CR en de TAG TA1-30 CR.

Maxema VIEW V1 pennen bedrukkenView v1

De VIEW V1 pennen zijn de absolute pareltjes van Maxema. Deze pennen stralen pure klasse en luxe uit. De metalen clippen geven de VIEW pennen een extra dimensie. Deze pennen zijn ook wat dikker waardoor ze makkelijk hanteerbaar zijn. Dit maakt de VIEW pen een echt mooi schrijfgerei op het bureau. De VIEW V1 serie kennen 2 soorten pennen: de VIEW V1-C CR en de VIEW V1 – GOM C CR T.

780x00_maxema-253541

Meer informatie over de Maxema pennen nodig?

De Maxema pennen zijn een absoluut topproduct voor uw marketing. Voor nog meer informatie over deze pennen kunt u ons artikel lezen over het merk MaxemaAls u echter toch nog vragen of opmerkingen heeft kunt u ons altijd bellen of mailen. We zijn bereikbaar op:
Telefoon: +31(0)35-6956000
Mail: sales@zintuig.nl

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s