Categorieën
Nieuws & weetjes

Hoe maak je een klant deze Valentijnsdag blij

Valentijnsdag is er al bijna, dat betekent dat je niet meer moet wachten tot de laatste minuut om uw klanten te krijgen wat ze echt koesteren. Elke reden is een goede reden om uw bedrijf verder te promoten, dus profiteer van de aankomende vakantie om enkele promotionele producten weg te geven. Of staat u op een conferentie of beurs over Valentijnsdag van de week? Of wilt u uw winkel voorzien van leuk valentijnsartikelen. Promotie artikelen maken het uitbreiden van uw naamsbekendheid gewoonweg eenvoudig. Dus ook met Valentijnsdag!

Maar eerst, een snelle Valentijnsdag geschiedenisles (maak je geen zorgen, geen quiz volgt). De geschiedenis van het geven van chocolade op Valentijnsdag gaat 2000 jaar terug naar de tijd van de Maya’s en de Azteken in Latijns-Amerika. De hooggeplaatste en machtigste zouden cacaobonen beschenken met waterschuimende chocolade dranken voor speciavalentijnle gelegenheden en als offer aan de goden.
Montezuma, een Azteekse heerser, geloofden dat chocolade een afrodisiacum was en zou dit regelmatig drinken voor de nacht van Twister of Charades, waardoor de populariteit chocolade en de associatie met liefde en romantiek in de hedendaagse cultuur verzegeld werd.
Het blijkt dat Montezuma een vrij slimme jongen was, omdat de wetenschappers van vandaag de chemische fenylethylamine in chocolade hebben gekoppeld aan gevoelens van opwinding en geluk. Deze stof fungeert bijna als een anti-depressivum en geeft ons dezelfde gevoelens als verliefd worden. Niet slecht van een vereniging voor uw bedrijf om7300 hiervan te profiteren!
Als het weggeven van chocolade de route is die u wilt nemen en je hebt een fatsoenlijke
begroting, adviseren wij om ons hartvormige chocolade fondueset eens te bekijken. Deze set staat volledig in het teken van Valentijn. Deze fonduset bestaat uit een houder voor een waxinelichtje en 4 vorken in een hartvormpjes.
Voor de meer prijsbewuste, stellen wij voor om onze chocolade hartjes uit te delen. Zodat u uw hart kan geven aan zoveel mensen als je wilt en niemand wordt vergeten met Valentijnsdag.
Voor een zachtere giveaway die in een auto kan zitten zonder gevaar van smelten, kun je 891405niet verkeerd gaan met een hartvormige reiskussen! Deze reiskussen is ideaal voor op reis en kan bedrukt worden met een leuke, mooie of romantische tekst.
Het weggeven van een dozijn rode rozen aan elk van uw klanten op deze speciale dag, alhoewel het wel heel aardig is, zou toch ongelooflijk duur zijn. In plaats daarvan zullen deze hartvormige pennen hetzelfde effect hebben als het ontvangen van bloemen van een geheime aanbidder en uw rekening heeft hier ook weinig last van. Of, in deze koudepenmisschien toch meer een verwarmd cadeautje? Dan kunt u gaan voor deze hartverwarmende geurkaars in de vorm van een hartje. Ongeacht welk promotioneel artikel u ook kiest, wanneer ze gezien worden door uw klanten zullen ze liefdevol aan jouw bedrijf denken.
Traditionele chocolade, hartjes en hartverwarmende producten maken altijd grote geschenken, maar hoe zit het met iets dat zal helpen uw bedrijf te onderscheiden van andere geschenken Valentijnsgeschenken dit jaar? mo7590_05a1Een eenvoudig geschenk als deze Hart Clips zal uw klanten blijven herinneren aan uw merk elke keer als deze promotionele artikelen nodig hebben om documenten samen te voegen en zal de liefde door het hele jaar door blijven gaan.

Zo zijn er voor u nog vele andere relatiegeschenken met valentijn voor u. Bekijk ons volledige overzicht van valentijnsgeschenken. Mocht u hierna nog een aantal vragen of opmerkingen hebben kunt u ons altijd bellen of mailen:
Tel: +31(0)35-6956000
Mail: sales@zintuig.nl

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s