Categorieën
Nieuws & weetjes

Is uw website representatief voor uw merk?

website representatief merkDe inzet van relatiegeschenken legt u geen windeieren. Het zorgt voor een ‘boost’ van uw merk. Tijdens een promotionele campagne zullen er meer mensen op zoek gaan naar uw merk, het zij via offline of online kanalen. Branding is een belangrijk proces voor merken en bedrijven. Is uw website representatief voor uw merk?

Your website!
Uw website moet in overeenstemming blijven met de waarde en propositie van uw bedrijf. Potentiële klanten moeten gelijk verbonden zijn met de unique selling propositions en het gevoel bij uw merk. Dit wordt ook wel branding genoemd oftewel het merk vermarkten. Veel eigenaren van kleine ondernemingen zijn van mening dat een website onbelangrijk is, omdat zij niet doen aan e-commerce. Echter, een website is voor iedere onderneming belangrijk. Het is uw digitale visitekaartje, dat bovendien 24 uur per dag toegankelijk is voor potentiële klanten. Zorg ervoor dat uw website representatief is voor uw merk of propositie. Zoek en vind de klik tussen uw bedrijf en uw klanten!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s