Categorieën
Nieuws & weetjes

Sportbidons vermomd als hot sauce werken als een magneet voor wielerwinkel

Chinese sportbidons bedrukken door restaurant bij ZintuigWat zou u doen als u iemand een slokje water zou nemen van een bidon dat lijkt op een fles hot sauce? De redactie is dagelijks actief in de relatiegeschenkenbranche maar is nog niet eerder een soortgelijke promotie tegengekomen. Vandaag een voorbeeld van hoe een Amerikaanse wielerwinkel gebruikmaakt van bidons om meer klanten te genereren.

GAGE+DESOTO
De wielerwinkel in New York is gespecialiseerd in alles wat met wielrennen te maken heeft. Voor wielrenners is het cruciaal om tijdens een wedstrijd of een training genoeg te drinken en te eten. Bidons mogen dus ook niet ontbreken tijdens het fietsen. GAGE+DESOTO maakt vaker gebruik van relatiegeschenken en was op zoek naar een nieuwe ‘buzz’ bij zijn merk. De waterflessen zijn zo ontworpen dat ze lijken op de iconische Srirache hete chili saus. De mensen die houden van Turkse pizza’s of gekruid eten zullen bekend zijn met het design van deze fles. Voor het gemak ziet u een voorstelling van de sportbidons op de afbeelding. De bidons zijn bedrukt met het adres van de winkel.

GAGE+DESOTO gelooft in het gebruik van relatiegeschenken en gebruikt promotiemateriaal vaak om een ‘buzz’ te realiseren en zo het aantal klanten te verhogen. Vindt u dit ook een voorbeeld van een originele promotie?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s