Categorieën
Nieuws & weetjes

Kalenders geven uw bedrijf 365 dagen per jaar de juiste exposure

kalenders 3 maands bij ZintuigIs het niet fantastisch om een marketing tool te hebben die uw onderneming 365 dagen per jaar maximale zichtbaarheid geeft? Het zou hetzelfde zijn als het winnen van de jackpot (van de marketing). Maar nu komt het grote nieuws… Het hoeft niet prijzig te zijn. Het toverwoord is kalenders. Kalenders zijn uw sleutel naar succes!

Kalenders x 365
Op maat gemaakte kalenders houden uw bedrijfsnaam voor 365 dagen in top of mind van uw doelgroep. Uit onderzoek van het PPAI, Promotional Products Association International, blijkt dat de ontvanger van de kalender gemiddeld 1-10 keer per dag kijkt naar de door u verstrekte kalenders. Dit betekent dat uw relatiegeschenk per dag meerdere keren door uw doelgroep wordt bekeken. Daarnaast is er, ondanks het digitale tijdperk, nog steeds behoefte aan iets tastbaars in de zin van papier om afspraken op te noteren. Promotionele agenda’s zijn al ruim vijf jaar een ware trend in de relatiegeschenkenbranche. Kalenders zijn praktisch, relatief voordelig en niet te vergeten 365 keer per jaar zichtbaar voor uw doelgroep. Geef uw eerste kalender weg en boek succes!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s