Categorieën
Nieuws & weetjes

Coldplay maakt gebruik van custom made polsbandjes bij concerten

De muziek van de Britse band Coldplay wordt grijsgedraaid op de radiostations. De YouTube filmpjes van de concerten zijn legendarisch. Dat de leadzanger niet altijd even zuiver zingt, wordt op de koop toe genomen. Met speciale polsbandjes heeft Coldplay geprobeerd om in nog hogere sferen  te raken. De polsbandjes geven licht op het ritme van muziek. Ook Coldplay maakt dus gebruik van relatiegeschenken!

Radiosignaal & ritmegevoel
De polsbandjes worden geactiveerd met behulp van een radiosignaal en worden bedrukt met de Twitter hashtag #coldplayfilm om de verkoop van de DVD van het concert te bevorderen. De polsbandjes reageren op het ritme van muziek. Dit brengt de concertbezoekers in hogere sferen. Het zorgt voor een magisch gevoel. Gitarist Johnny Buckland zei het volgende: ” It looks amazing, it just makes everyone have a great time, most of all us—and it just feels so magical.” Is toch fantastisch om bij zo’n concert aanwezig te zijn?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s