Categorieën
Nieuws & weetjes

Hoe kan je de zomer verslaan met promotionele producten?

summer promotions relatiegeschenkenDe zomerperiode in Nederland is nu dan toch aangebroken? Het blijft regenen maar van het weekend zal het kwik de 31 graden aanraken. De zomer is een periode waar veel mensen naar uitkijken. Dit is het moment waarop kinderen thuis zijn vanwege de schoolvakantie en waar veel volwassenen kiezen voor een vlucht richting de westkust van Nederland. Door de hoge temperaturen zijn mensen op zoek naar verkoeling of een verfrissing. Als bedrijf kunt hier heel eenvoudig op inspelen, door gebruik te maken van promotionele producten of relatiegeschenken. Hieronder leest u drie tips.

Tip 1: gepersonaliseerde koeltassen
In de zomer is er veel vraag naar gepersonaliseerde koeltassen. Op het strand, tijdens een picknick of op de boot… De koeltas is altijd een relatiegeschenken dat met applaus verwelkomd wordt. De meeste koeltassen hebben ook nog handvatten waardoor het ook bij een groot gewicht heel eenvoudig is om de koeltassen te vervoeren.

Tip 2: zonnebrillen met logo
Naast zonnebrand bieden zonnebrillen uw doelgroep ook bescherming tegen de zon. Bedruk uw zonnebrillen met uw bedrijfslogo, zodat de directe omgeving van uw doelgroep ook in aanraking komt met uw bedrijf.

Tip 3: op maat gemaakte badhanddoeken
Natuurlijk kan uw doelgroep niet naar het strand zonder badhanddoeken. Zorg wel dat de kleur van de door uw bedrijf verstrekte badhanddoeken zijn voorzien van een herkenbare opdruk en dat de kleur van de handdoek past bij de verwachtingen van de klant.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s