Categorieën
Producten & gadgets Sleutelhangers & keycords

Voetbalteam BFC bestelt bedrukte sleutelhangers voor zijn kampioenen!

bedrukte sleutelhangers BFC E1Vandaag een leuke artikel over bedrukte sleutelhangers uit Bussum. Bedrukte sleutelhangers lenen zich uitstekend voor promoties. Het bedrukken is heel erg simpel en de mogelijkheden zijn divers. Afgelopen week is er een voetbalteam in Bussum kampioen geworden. De E1 van BFC, kinderen in leeftijdscategorie 10-11, hebben bedrukte sleutelhangers besteld in de vorm van een medaille. Zij hebben dit seizoen geen één wedstrijd in de competitie verloren en zijn dus ongeslagen kampioen geworden.

De eenvoud zorgt voor de overwinning
Kinderen zijn een exceptioneel voorbeeld. Voor kinderen is iets veel sneller leuk dan voor volwassen mensen. Toch zijn de bedrukte sleutelhangers van BFC E1 een fantastisch voorbeeld van een geslaagd relatiegeschenk. Kinderen vinden medailles leuk. Des te leuker als kinderen de medaille altijd bij zich hebben, bijvoorbeeld aan hun sleutels! Achter elk relatiegeschenk zit een gedachte. Bij een uitzonderlijke sport prestatie hoort waardering en dit is een voorbeeld van hoe de voetbalclub BFC zijn waardering uit jegens zijn pupillenteam. Tevens werkt het pedagogisch. Kinderen vergeten vaak hun sleutels. Deze sleutelhanger kunnen ze natuurlijk nooit meer kwijtraken!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s