Categorieën
Nieuws & weetjes

Prodir heeft veel succes geboekt met wielerploeg Saunier Duval

Saunier Duval gesponsord door Prodir.U kent ze waarschijnlijk allemaal, de Prodir balpennen. Het is een groot merk en de pennen staan bekend om de uitstekende kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan de Prodir ds5 pen, een gewild product!. Wisten jullie ook dat Prodir ballpoints succesvol sponsor is geweest van andere grote namen?

Prodir als sponsor van Saunier Duvel
Saunier Duval, de welbekende wielerploeg, heeft in haar rijke historie Prodir als co-sponsor mogen begroeten. Vier jaar lang was Prodir trots op het feit dat zijn naam in verband werd gebracht met etappezeges in de Ronde van Spanje en Le Tour de France. Na een onrustige ‘Tour’ in 2008 werd besloten te stoppen als co-sponsor van de wielerploeg, sindsdien heeft Saunier Duval haar naam veranderd en is de ploeg nooit meer zo succesvol geweest. Onlangs werd bekend gemaakt dat het in 2011 geen licentie voor het hoogste niveau krijgt. Dag Prodir, dag succes.

Naast sponsor van de succesvolle wielerploeg Saunier Duval is Prodir ook sponsor van verschillende verenigingen en goede doelen. Voorbeelden zijn de steun aan tennisclub de Nienhof en Davitamon. Met Prodir haalt u niet alleen pennen van kwaliteit binnen, maar bent u ook in het bezit van een merk die zich inzet op verschillende markten en gerelateerd wordt aan grote namen. Zoals voor Saunier Duval ook gold; dag Prodir, dag succes…

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s