Categorieën
Nieuws & weetjes

Ga voor goud kies Oranje!

Oranje schaats fansHet Europees Kampioenschap voetbal is afgelopen zondag met de overwinning van Spanje op Italië geëindigd. We konden helaas maar kortstondig genieten van ‘ons’ Oranje tijdens dit toernooi. Maar nu het grote voetbal feest ten einde is, dienen zich de volgende sportmomenten alweer aan. Zo startte op 30 juni de Tour de France al, en beginnen op 27 Juli de Olympische spelen gevolgd door de Paralympische spelen. Hierbij mogen wij nog volop hopen op Nederlands succes. Ook verder op in het jaar wachten ons nog vele sportevenementen waarbij Nederlandse sporters en supporters aanwezig zullen zijn. Grote schaats, atletiek en judo toernooien bijvoorbeeld.

Nog genoeg Oranje plezier het hele jaar lang
Voor al deze sportevenementen is er natuurlijk volop steun nodig voor de Nederlandse supporters. De oranje artikelen hoeven dus nog zeker niet de kast in. Echte oranje fans hullen zich het hele jaar door in oranje kleding. Voor iedere sport van hockey tot en met speerwerpen. Heel Nederland staat als één blok achter Oranje en zal dit bij elk sportevenement laten zien! Daarom gaat bedrukte oranjepromotie vele malen langer mee dan één sportevenement. De oranje artikelen zijn de investering voor een bedrijf absoluut waard. Ondanks bijvoorbeeld een teleurstellend resultaat op het EK voetbal. Oranje promotiemateriaal zal daarom het hele jaar te zien zijn bij echte oranje fans!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s