Categorieën
Nieuws & weetjes

Een PromoCondoom is een relatiegeschenk met een maatschappelijk verantwoord doel

promocondoom_2Ondanks alle campagnes die gevoerd worden door allerlei gezondheidsorganisaties, blijken er in 2012 meer soa-test te zijn uitgevoerd dan in het jaar daarvoor. Dit is gebleken uit onderzoek van het RIVM. Naar aanleiding van die soa-tests werd ook vaker een soa (seksueel overdraagbare aandoening) vastgesteld. Blijkbaar is het toch nog niet vanzelfsprekend om een voorbehoedsmiddel te gebruiken.

Maatschappelijk verantwoord en effectief
Als u bij wilt dragen aan stukje voorlichting en preventie van zwangerschappen en soa’s, kunt u een PromoCondoom uitdelen. Een PromoCondoom is een condoom met daarom heen een verpakking die volledig naar eigen wens bedrukt kan worden. Aan de buitenkant kunt u uw reclame of boodschap zetten en aan de binnenkant van de verpakking staat standaard een gebruiksaanwijzing van het condoom in 4 talen. Door het uitdelen van PromoCondooms kunt u tevens uw bedrijf, product, feest of evenement op een ludieke wijze onder de aandacht brengen. Met een leuke, pakkende tekst op de verpakking met een link naar uw product zullen mensen er over praten. Te denken valt bijvoorbeeld aan iets als: ‘Veiligheid voor alles’ , ‘Denk buiten de ring’ of ‘Een goed lid verslapt nooit’. Het kan allemaal!

Dit artikel is geschreven door Annebeth van Biert van PromoCondoom.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s