Categorieën
Nieuws & weetjes

De drie slechtste relatiegeschenken van het afgelopen jaar

De lijst met slechtste relatiegeschenken is voor het tweede jaar gepresenteerd. De lijst varieert van 2 euro kleinigheidjes tot kerstballen van de super-rijken. De lijst baseert zich op 3 criteria – losbandig, onnodig, en smakeloos energieverbruik. Wij hebben de top 3 eruit gehaald.

3. Automatisch draaiende Spaghettivork: €17,95
“Geniet van je spaghetti in stijl met deze automatisch roterende spaghetti vork. Druk op de knop aan het einde van uw vork om automatisch de pasta om uw vork te wikkelen. Minder rommel en veel meer plezier!”
Commentaar: De kostprijs is 2 euro meer dan de winnaar van vorig jaar, Spinmallow, de automatische marshmallowdraaier.

2. Plastic Zak met kolen: €1,99
“Geborduurd zakje met drie stukken van realistische steenkool! Het perfecte cadeau voor iemand die ontdeugend is! Vanaf 7 jaar oud. Dit is een decoratie, geen speelgoed.”
Commentaar: Het meest voordelige geschenk op de lijst, die wij voor een korting 1,99 euro vinden bij een lokale winkel. De plastic zak met kolen is misschien wel het slechtste geschenk als het om energieverbruik gaat.

1. De duurste blackberry houder, €20,000
“De 42 diamanten die in de creatie van deze houder gebruikt zijn zijn 32 karaats en in 18 karaats goud ingezet… Zelfs het carbonvezelleer dat voor deze houder speciaal ontwikkeld werd, is goud. Natuurlijk is de houder ook beschermend. Het plastic is schokbestendig en het scherm is volledig beschermd.”
Commentaar: We zouden graag zien waar dat gouden carbonvezelleer vandaan komt.

Advertentie

Één reactie op “De drie slechtste relatiegeschenken van het afgelopen jaar”

Haha wat grappig, zo’n spaghettivork heb ik van een relatie gekregen! Iedereen moest er enorm om lachen, maar het was wel handig, voor zolang het werkte… Ben trouwens wel benieuwd hoe die BB houder er dan uit ziet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s